Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kantonalno tuzilastvo je izdalo nalog za pretres prostorija klik-a i policajci iz ks i rs zajedno vrsili pretres, nisu policajci iz rs tek tako upali u prostorije, ne mogu bez naloga....
Kotrlja se, kotrlja, ovi koji su dali nalog za pretres ucinili su ogromnu uslugu istini, jer ce sada kao u svakoj pravnoj drzavi poceti saslusanje cvijanovicke, a onda i dode pa i ostalih, a sto se tice klix. ba, bravo redakcijo, bravo, a tuzite ih evropskom sudu za ometanje slobode novinarstva...Ovi iz rs sami pali, sami se ubili...
Još jedan menđušasti parolista. On, Besim Spahić, Esad Bajtal, Enver Kazaz... Pa ovi su gori od nas što CEPEMO iz topline naših domova po internetu, oni imaju realnu šansu biti političari i nešto učiniti... A svi se pasaju od toga. I kad im ponudiš "hajde, ti si pametan, hadje sada budi političar i mijenjaj nešto" - pobjegnu odmah.
Damire to je njima genetski ( Čosić). Naučno dokazano!
i sve ce ovo da se zavrsi samo na prici, kao i obicno a niko od ovih glavnih i odgovornih ne zna tuzbu pokrenuti i uraditi ono sto je ispravno samo pricaju k'o onaj krug 99, "filozofiranje"
Doktor nauka, idol Bosnjaka zbog svoje pameti a ne zna osnovnu stvar da policija moze djelovati na cijelom prostoru BiH. Tek je sad jasnije zasto je Marijanovic idol Bosnjaka - zbog niske inteligencije najvjerovatnije.
AMA KO KAZE DA POLICIJA RS-A IMA OVLASTENJA DA DJELUJE NA PODRUCJU FBIH?? HAJDE NEKA POLICIJA FBIH DJELUJE NA PODRUCJU RS-A PA DA VIDIMO STA CE BITI!!
Na insistiranje Bosnjaka potpisan je Sporazum izmedju policija u oba entiteta da mogu prelaziti entitetske granice. To sto vas nema u RS znaci vise da vas nije briga sta se tamo dogadja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)