Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino poredzenje.Bravo Damire !👌👏
Fina pismenost. Bravo fbUser 👌👏
Ne kaze se poredzenje nego poredjenje.Bas se vidi na si navijac i bot ovih smecara koji razvaljuju UNSA.
Bravo prof., po komentarima SDA internet propalica vidi se da ste pogodili ravno u sridu, obrazovanje je njihova najslabija karika.
Veza Marjanovica i Skrijelja zove se:posao za Katarinu Marjanovic na PRIMATu,mimo Moratorija na zaposljavanje.Damire ne lazi previse
Sta hoce ovaj???Jedan je od onih koji odgovoran za lose stanje UNSA!!!
Nemoj nam još i ti soliti pamet
Haj majke ti nemoj srati vise
ko nam sve ne ulazi u politiku i ispade da je samo on pametan pa nam drzi predavanja a najbolji bi bio da bere te "kruske"
Damire,je li te ovo zvao Skrijelj sa Pestera da ga branis?Hoce li Katarina dobiti kakvu stimulaciju na placu od Rektora za ove tvoje usluge?Jade jedan.Svi znaju da bi mater prodao za 100 maraka.I,svi znaju da pricas da si Skrijelju duznik.Jedi govna.
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com
I,nemojte zaboraviti Damirove gadosti kada je gorenzicki prikazivso lubanje Bosnjaka kao da nisu ljudi.To je kad se prodavao Primorcu i ostalom Hrvatskim forenzicarima.Samo sto nije svoju glavusu prikazao jer ga je stid mame.
Damir Marjanovic brani Skrijelja jer mu je Skrijelj zaposlio zenu na PMF,u administraciju,mimo zakonske procedure.Jednostavno provjerivo.Katarina.Postoji i nalaz inspekcije.Damir je obicni ublehas i prodavac magle.Veci Hrvat i od Pape,valjda se dokazuje jer mu je mama Bosnjakinja?
Pa.. ako pročitamo biografije dosadašnjih SDA ministara obrazovanja ,zapravo skoro svih vidjet ćemo da su 95% završili Medresu ,onda ni ne čudi kada Zahiragić ispliva kao neki faktor, glasni laprdavac
Ovo je najbolji pokazatelj nove vlade bez pokrića, umjesto da uz povećane izdatke za naučne radove Univerzitet napreduje, oni propadaju. Nema se dalje šta objašnjavati, ne može se sve preko društvenih mreža uljepšavati, neko radi i pravu analizu LOL
Ezdea propalice umrite u gofnima
Kao veteran, znam da od 1960-ih nije bilo uspješnijeg rektora. Možda ljepšeg i/ili pametnijeg, ali djelotvornijeg - ne. U otežanim uvjetima tranzicije u integraciji UNSA i prelaska na trezorsko poslovanje, izvršeno je historijsko podmlađibvanje, povećane plaće nastavnog osoblja itd i tsl.
Koji tipovi isplivase iz ovog politickog blata
SDA je visoko obrazovanje svela svela na nivo mindera, naucnoistrazivacke laboratorije su sada prostorije za obavljanje namaza, a istrazivanja su nepoznat pojam, sve su pare pokrali, ambiciju zagusili jer nisu taj nivo svijesti, oni su obicni trgovci skloni prevari i smutnji!