Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nece taj odstupiti taj misli izgleda da je to njegova babovina.
zar damir nije dao neopozivu ostavku?
Čovjek časno obavlja svoj posao dok ga skupština ne razrješi ministarske pozicije. I ti sad kao nešta pametno rekao pa skupljaš lajkove od neinformisanih, kao i ti.
skupljam znacke, marke i lajkove, jel to neki problem?
bravo ministre, to na tebe da se ugledaju pa da daju ostavke hahah :P
Rijesite ovu skolu vise...propadose ovi muzicki talenti sa Ilidze
ZAKIR NAIK, BRATE DOBAR TI JE NICK ;) MA BOLJE I OVAJ BRKO NEKO NEKI IZ DIJASPORE VLAH AKO ME KONTAŠ
ŠUTI KARINAŠU JEDAN, SVE ŠTO RADIŠ IZGLEDA KAO DA RADIŠ ZBOG KARIJERE, PA ISTO TAKO JE BILA I TVOJA OSTAVKA, KAO DA ISPADNEŠ NEKI KURTON, A SVAKAKO NE MOŽEŠ STIĆI BIT I MINISTAR I ISTRAŽIVAĆ I PROFESOR DOK POLA GRADA NEMA POSLA. PUU! PLJUNEM TI U TE BAKLAVA CVIKE!
Ovaj Marjanović je brate šupljikator teški. Ne znam šta mu treba da izlazi u javnost sa ovakvim izjavama. Svi trebaju dati ostavke!!!??? Ne znam gdje misli da živi, pa neće ljudi valjda rezati granu na kojoj sjede. Da iz moralnih razloga ostanu bez posla i da završe na ulici. Nemaju svi alternativu kao Marjanović pa da ih čeka sinekura na fakultetu. Reakcija ministra i ministarstva na čijem je čelu (ostavka da li je validna?) pokazuje sav jad bijedu i nemoć države da stane u kraj samovolji pojedinih obrazovnih ustanova. Ako su krivi neka snose sankcije. Čuj Ministarstvo daje neke "moralne preporuke" a sud neka se bavi školom. Pa zašto ti služiš ministre? Ispada da ministarstvo nema nikakve ovlasti osim da "oštro naruži" izgrednike i da "osudi" u medijima. Ispade Marjanović borac protiv vjetrenjača bez ikakvih ingerencija a ustvari je na čelu krovnog tijela za pitanje obrazovanja, pa opet priznaje nemoć. Ako nema moć da utiče na rad institucija treba ukinuti resor.
Biofa zbog takvih seljacina kao sto si ti i ne moze da opstane klasicna muzika!
narocito na ilidzi vole klasicnu muziku :-)
Marijanovicu, s noge na nogu sve to
A ako ne podnese ostavku da mu se otkaz i s noge na nogu iz skole!
Sad sereckate, a gdje ste bili kad je čovjek bio smjenjen zbog jedne rečenice o tadašnjoj vlasti.
Ma sve ih treba silom smjeniti !!!
On ima dijagnozu a I onaj ko ga je postavio