Dođite na piće
0

Marjan Mijajlović u subotu konobar u galeriji B. Smoje

FENA
Marjan Mijajlović
Marjan Mijajlović
Sportski komentator Marjan Mijajlović bit će prvi ugostitelj-konobar humanitarne akcije "Danas vas služi" u subotu 9. aprila u sarajevskoj galeriji B. Smoje. Sve koji u subotu od 13 do 14 sati naruče piće uslužit će poznati sportski komentator spreman da s gostima razmijeni šalu, komentar ili prognozu utakmice, kažu organizatori akcije.

Gosti galerije sami će određivati cijene usluženog pića jer sav prihod ide oboljelima.

Na internet stranici danasvassluzi.com mogu se pronaći najave ugostitelja, predložiti novi ugostitelj a svi gosti moći će vidjeti čije liječenje je plaćeno doniranim novcem. Akciju Danas vas služi galerija B.Smoje organizuje uz podršku radio Kameleona i emisije Almira Čehajića Batka "Udri muški".

U narednih godinu dana jednom sedmično ugostitelje galerije će na sat vremena mijenjati poznate ličnosti i prikupljati novac za oboljele građane Bosne i Hercegovine.

Učestvovanje u akciji već su potvrdili Almir Čehajić Batko, Enis Bešlagić, Admir Glamočak, Milan Pavlović, Dino Šaran i Nives Ivanković.

Organizatori akcije pozivaju sve koji će subotu provesti u Sarajevu da zadovoljstvo ispijanja kafe spoje s korisnim humanim gestom i ugodnim ćaskanjem s omiljenim sportskim komentatorom.