Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako glupane mozes reci da treba raditi na smanjenju guzvi na javnom prostoru, a niste zatvorili nijedan trzni centar niti objekat? Pa ko treba da radi na tome, zena i ja jel
Ma kladionice i ostali im ne daju da zatvore, sta ih brig za narod i drzavu, samo $$ par privatnika
Da! Upravo ti i žena imate obavezu - idete samo kuda morate. Kao da otvoren tržni centar znači da MORAŠ biti u njemu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I treba svi u karantin 2 sedmice
Napokon se oglasila i nova vlada, ili mozda cekate bum corona virusa pa da nesto uraditee
Tako je super Mario💪💪
Podrška Nenadiću
Kretenu zatvori te kao i italijani sve osim apoteka, mjesta za kupovinu osnovniih zivotnih potrepstina. Jeb.. vas privreda i ekonomija jeste li normalni. Kako mislis smanjit guzve na javnom prostoru, tako sto ces "zamolit" gradjane. Dodje ti gradjanin iz epicentra virusa i kaze "ma necu ja ici u izolaciju"
Fodile nesreco...
Podrška.....
Tako je Mario. Bravo.
Puna podrska za Nenadica
Nenadic radi sve kako treba, ne mogu odjednomsve moguce zatvoriti, nastao bi kolaps citav.
Podrška za Nenadića i vladu, svaka pravovremena inicijativa koja će doprinijeti razrješenju poboljšanju trenutne situacije je dobro došla. Svaka čast...
Podrška za nenadića
Nenadic je veliki profesionalac
Kako su prosli RVI poslije rata, tako ce biti i radnicima sada u jeku pandemije dok su gazde po vikendicama
Zastitimo nase gradjane, al i privrednike i kompanije.
Tako je Nenadicu,moramo biti ozbiljni u ovim trenucima a gradjani bi svakako trebali imati vise svijesti o situaciji i ponasati se odgovornije nego sto to cine.