Međunarodna konferencija za mir
11
Mario Monti: Sarajevo je globalizovano prije same Evrope
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Van Rompay dosao da obidje svoj posjed, kao belgijski kralj sto je obilazio Kongo.. Monti se nada da ce i on dobiti dio... i jos domaci izdajnici, na celu sa religioznim predstavnicima, kojima je svejedno postoji li drzava ili ne
A vi to kao niste cinili (Bg jedan od prvih Judenrein gradova Europe) u Srbiji?!!.....Ne budi smijesan.
eto mi to nismo znali dok ti locksnisi došao ŽABARU ! N* A* P* U* S* I* S* E* K* U* R* C* A* BOSANSKOGA ! ;)
thnx to Al.lah Almighty
blame serbo-chetnics agression
Today, Sarajevo has more mosques than Iraqi\'s Falluja, \"The City of Mosques\".
@mario ...yes, yarane...yebbo nas je ko je stig\'o...
Christians and Jews are banished from today\'s islamic Sarajevo.
handžar divizija je samo srbe tamanila
odakle si ti, kosmopolite? zHan pijeska?
zaboravili ste muslimansku ss handzar diviziju..koga ste vi cuvali??jevreje haha pa tamanili ste ih i isporucivali u jasenovac..hebote ko vam izmisljenu istoriju pise ???
JUgoslavije je globalizovana prije evrope , koju je Evropa razbila 1990 . U perioodu Globalizaicje i ujedinjavanaj ovdje su podsticali separatizam i suprotan proces , za rad nekih svojih interesa . Saraejvo je samo bilo u Jugoslaviji . DO Jugoslavije svi su ovdje živeeli ,a linisu bli ravnopravni od Jugoslavije tj. od Kraljevine SHS , tj. od Kako je krlajevina Srbija oslobodial ovaj prostor svi su bili jednakki .
Sarajevo nije globalizirano prije evrope već spletom istorijskih okolnosti postalo najmlađe stjecište sraza civilizacija kultura ili čega već ... i kad je Evropa samohvalisavo kao ulazila u postmodernizam na talasima neoliberalne globalizacije nije htjela da prizna da ideološka matrica te politike već živi na ovim područjima više od stotinu godina . I dok se nad tim neprocjenjivim naslijeđem vršio najgori SOCIOCID bila je nemoćna u svojoj nezrelosti političkih interesa u povoju federalnih procesa članica EU . I tu je Amerika htjela ili ne učinila što je trebala pa ma koliko kasno hvla joj .
Kuriozitet je odavno prisutan kod politicara...
majku vam pobrisaste sve a komentare di se poziva na mrznju prema narodima na ostalim temama ostavljate ajde bolje da je narod neuk i pun mrznje poz i sad Vas molim da izbrisete i ovo jer nema smisla :)