Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne mogu vjeroivati a ti ne djeliš ćeliju sa fahrom
@Janxie priprema joj se specijalna... sa sunčanim ćelijama... ;)
A Marina ko Marina, negirala me skroz, a meni se samo prohtjelo, da spavam sa njoooooom.
ova baba je prolupala....uostalom samo u bih moze neko biti na sudu i biti ministar odbrane.....to vise niti je smjesno niti zalosno.....
Uskoro će i Dodik šnjima se pridružit
Treba sačekati još dvije godine, dok definitivno Rusija čučne. Onda će kao i uvijek šajkača uz jačeg se prilijepiti. Prvo uz Turke dok su Turci jaki pa onda uz Antantu protiv Turaka. Pa bježanija do Grčke pa ponovo uz Antantu protiv Austrijanaca. Pa uz Njemačku dok nije Tito prevagnuo. Pa uz Titu dok nije krepo. Pa protiv NATOa dok nisu dobili šamar. E onda bi oni uz NATO, ali skontaše da se Rusima digla čuna. Kud sad? Ni oni jadni sami ne znaju.
@Ja Jesam Alien, Pogotovo ako završiš osnovnu školu koja se do 1991. zvala OŠ Edvard Kardelj a od 1991. OŠ Miloš Obilić.
Podrska ulasku u NATO, zato sto je to garancija mira na Balkanu! Oni koji vole Putina, neka slobodno idu u Rusiju, to je velika zemlja i za sve njih ce biti dovoljno mjesta, npr. u Sibiru.
hajmo mi u NATO ko hebe RS
koda se oni sta pitaju u BIH
Hajde više, hoćemo u NATO. Ako RS neće i ne mora, ko ih hebe.
al se ova napričala momački
E Boga mi se grdno varaš!Nijedan ti Srbin iz RS nije za NATO!
većina Srba je za Nato samo neće to javno da priznaju
@Doo Rogovi i Kopita Iz Srpske nisu,nesto oni u Srbiji jedu govn* kao da im nije malo bombardovanja! Nikad u NATO!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gđo Marina! onako iskreno i otvoreno: da bog da vam, i cijeloj vašoj familiji, i stranci kojoj pripadate, NATO bio u kući!!
Ulazak U NATO je spas ekonomije, pa to nije samo Vojni savez, to je vise ekonomski. A sto bi to ljudi koji zele sigurnost bili protiv ulaska u NATO? Svako u RS ko razmislja svojom glavnom ceglasati za ulazak u NATO. Pogledajte ekonomsku statistiku zemalja prije i posle ulaska u NATO.
Da da Albanija, Grcka, Bugarska profitiraju jako. Ne budi glup, NATO nas samo isoristava, salje nase vojnike na druge frontove u zamenu za nekakvu sigurnost.
@Varaga900 , Uopce nije tako, nasi vojnici koji u u AVG u NATO misiji su bogatiji za 30.000 za 6 mjeseci. To je NATO novac a ne BiH. Znaci imas odmah dobiti, a jesi li ti mozda isao u Albaniju u zadnjih 5 godina, jesi li vidio mozda Albaniju, molim da ne gledas u Albaniju za vrijeme enver hoce, nego danas, drugo je to sto mi jos gledamo na Alb kao iz bivse juge...a nasi vonici u AVG su u NATO stabu, ili obezbjedjuju neke stvari koje nisu prevelikog rizika
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja ti procjene