Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije ce IDIL uci u NATO neg Bosna jbt .
hehe, pa ko čeka Srbiju??? Pa cijeli svijet joj se izruguje, ćak i Zimbabve, CG ušla u NATO pa i Kosovo i Vojvodina
Dodji u Novi Sad pa kazi ako smes nesto protiv Srbije. Videt ces da ces ostati bez bubrega, a mozda i bez glave.
Imaš se čime hvaliti, odi u Suboticu i pokazivaj 3 prsta četnička
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
zamisli kad mi uletimo sa zutim valjkom i zelenim viljuskarom kao podrska nato-u.ima rusi da se pravo sjebu.
Bravo Marina, pravac NATO je jedini garant da cemo buducim generacijama napokon osigurati zivot dostojan covjeka!
duboko se slažem, iako je tebi marina mjesto u zenici
priznanje kosova ako ga prizna srbija, bez obzira što zajedno sa nama dnevno gube cca milon eura,te oni su za nato ako srbija udje u nato.konačno neko od političara da paetno kaže. BTW 2017 gospodo mi smo u NATO-u, nije ni tamo sjajno, al je bolje nego u zagrljaju ruskog medvjeda.nešto ne mogu vidjet bih u zajednici sa kazahstanom, čečenijom, bjelorusijom i možda srbijom!
zar ova nije u zatvoru?
U NATO sa ministricom kriminalcem. Juriš.
Da i ti nisi nisi sta optuzeni lopove imo posla sa naftom oko IDIL-a ?
Ovako je Srbija i za vreme drugog svetskog rata jedina u Evropi ustala protiv hitlera. Bolje rat nego pakt, bolje grob nego rob. Koja to zemlja danas u Evropi ne zeli da bude clan 4-rajha ??? Jedno Srbija !!!
Srbija jedina u Evropi ustala protiv Hitlera? Hahahahaha pa gdje su ti Britanci, Rusi, Partizani (u cijim su redovima bili Hrvati i Bosnjaci), Francuzi, Poljaci, Grci, Danci itd???? Joj vi djikani fakat niste normalni. Za 20 godina cete poceti lagati da je Aleksandar veliki bio vlah.
Srbija jedina u Evropi ustala protiv Hitlera? Hahahahaha pa gdje su ti Britanci, Rusi, Partizani (u cijim su redovima bili Hrvati i Bosnjaci), Francuzi, Poljaci, Grci, i Danci???? Joj vi djikani fakat niste normalni. Za 20 godina cete poceti lagati da je Aleksandar veliki bio vlah.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kurvo popisam ti se na NATO.
hahahaha al lažu narod nikad bih neće ni u nato ni u eu nikad