Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogao si reci organizatorima da ne zelis tog pjevaca...od svih odlicnih hrvatskih pjevaca ti bas njega.....pa se sada 'peres'....
Nije slučajno odabrao Thompsona. Pogledaj kako Škripari donesu zastave Nacističke Njemačke, Vatikana i NDH i sve ti je jasno. Da je bilo ko drugi došao, Čilić bi bio izdajnik. Ko su u Hrvati u Zapadnoj Hercegovini, najbolje ilustruje ova slika: http://imgur.com/mkagvty
marin je dobar momak, al mora pazit jer svaku mogućnost nacionalisti koriste za propagandu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jadan djecko zbunjen, igra pod jednom zastavom, pa onda proslavlja pod drugom zastavom...steta dječače..ceka te velika karijera..rijesi se takvih stvari u karijeri obojenih nacionalizmom pod hitno ako zelis da budes pravi profesionalac..
Ovo je izbacio kurir, kome je 50% clanaka laz. Marin Cilic je se ogradio i nije mu zao sto je nastupio Thompson. Sto je i logicno, jer sigurno da mu smeta nebi ni nastupio.
ma što se kaješ legendo, da sam ja osvojio prvo mjesto, za mene bi na jednom mjestu pjevali, i thompson i baja mali knindza i hor ilahija i kasida. glavu gore.
Klix-Hrvatići su ovih dana podržavali postavljanje genocidnog krsta odakle su ubijana sarajevska djeca dok istovremeno podržavaju one koje lupaju ćirilične ploče u Vukovaru. Licemjerstvo Čavoglavaca ne poznaje granice.
sta fali thompsonu, nikad ni jednu jedinu rijec protiv bosne i bosnjka rekao ili otpjevao nije, ne znam sto se kajes moj marine
E, moj Čiliću,džaba je što se družiš sa svjetskom kremom i facama.Očito je da si ti običan lokalac i po prilici Ustaša.Jedino mi naum pada ona narodna:"Neće svraka nego u trnje".
pa ko je nama kriv kad smo ga se odrekli? zašto mu i u sarajevu nismo napravili doček? kog k#?ca se dijelimo na torove i odričemo sami svojih uspjeha i uspješnih ljudi, onda nam smetaju? marinu sve čestitke i kapa do poda, a nas ko j#%e kad smo glupi!
Ljudi, razmislite malo !!! Zar mislite da on ima vremena razmišljati o tim detaljima, tipa tko će koga pozvati na doček u njegovu čast i sl. Čovjek svoj posao radi na teniskom terenu i radi ga izvrsno, a to što bi mnogi sad da mu prikače koješta je za neku drugu priču ???? Čiliću, radi ono što najbolje znaš i radi to onako kako najbolje znaš, a ove sitne duše i kritizere svega i svačega ostavi po strani ....
Jest mene briga koga si ti zvao da ti pjeva :/
Nije tebi zao ero, Ti si ponosan na to, jer da ti je zao, ti bi rekao Thompsonu da se goni ca i da ne dolazi da ti rusi ugled. Zamisli, Dzumhur pobijedi i dodje kuci a tamo mu Bilal Bosnic pjeva na doceku pa i on sa njim zapjeva koju. ? Cilicu, znam te tico kad si bio Bosanac. Prevrtljiv si ti lisac.
pa nije bilal bosnić pjevač, on je za tebe ljudina, hajvanu jedan
jok trebo si zvat hanku paldum, zds
Ajd Od Mare Mali Čilu skontaj oš kakit il ćeš piškit. Nisi dijete, al očito nisi ni daleko od tog. Uglavnom kasno je sad. Pokazao si da si profašistički nastrojen. Sam si na čelo sebi urezo jedno veliko slovo U. Da znaš, stide te se i moji prijatelji hrvati, normalna gradska demokratska raja.
Thompson je bio najpopularniji pjevaš u Sarajevu 90-ih...nezz što se bošnjaci sada toga stide a sarajevski mediji to zataškavaju !?
Eto sad ispade Čilić gori od Hitlera, lol! Malo pročitajte svoje komentare, toliko nacističkih uvjerenja nigdje nema kao ovdje na Klixu...
bog mi ni idex niije ništa bolji po tom pitanju mislio sa mda su Hrvati malo kultirini od nas al malo morgen
Četnik je četnik, a ustaša četnik i po. Nevjeruj latinu nikada.
p... k... ustasino...