Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je samo dokaz da jedino bosnjaci nemaju toliko nacionalizma u sebi kao hrvati i srbi. zar nije malo cudno svima da bosnjaci biraju hrvatskog clana predsednistva, nikome ocito od njihovog nacionalizma ne ide u glavu da je ljudima dosta toga. kada se svi odluce da biraju predsjednka za bih a ne za nacionalne torove onda ce i ova zemlja mozda vidjeti napredak , a do tada ce nacionalni torovi da koce sve sto je dobro za ovu drzavu
Ili drugim rijecima: Evropa ide ka gradjanskom principu a hercegovci ostali u kamenom dobu.
Mi, zapadni Hercegovci, europejci i najbolji promicatelji europskih vrijednosti nećemo odustati dok cijelu Hrvatsku ne natjeramo da radi za nas. Neka sve drugo stane, boli nas za iseljavanje, pad nataliteta, lošu privredu. Mi svi možemo doći u Zagreb, ali mi nećemo jer mi želimo da donesemo Hrvatskoj komad Bosne i našu zapadnu Hercegovinu. Neka Hrvatska vidi koliko je volimo!
poserem ti se na zapadnu hercegovinu
Kad bude Herceg Bosna i mi ćemo.
Rjesenje je jednostavno: formirati tri multietnicke izborne jedinice od kojih ce svaka imati i svoju naglasenu etnicku vecinu, te onda uciniti da u svakoj od te tri vrijedi nacelo jedan covjek, jedan glas, i sve dubioze i tenzije rijesene za sva vremena. Europska prica, da ne moze biti europskija. I Belgija kao centar EU-a je tako ustrojena. Bez zdravorazumske pomirbe etnickog i gradjanskog principa uredjenja, tapkat cemo u mjestu jos godinama, te postati shoepuck svijeta. Unormalimo se!
Evo tipicnog ustaskog ekzemplara, ovako isto su protiv BiH i Bosnjaka govorile i Pusicka i Kosor dok su bile na funkciji sada kada nisu vise govore potpuno drugacije a FGR papci ih ukudaju u zvijezde zbog toga!!! Mrs u 3 p.m. ustaskinjo pokvarena, vrati konstitutivnost u HR pa daj mjesto Bosnjaku i Srbu u Predsjednistvu i odmah cemo se sloziti da tako treba ostati i u BiH, do tada dole sa Daytonom i uspostaviti pravedan gradjanski ustav!!
Poslije europskih izbora ce se vidjet kojim putem ce se tocno ici tako da...chill sa izjavama
Baš zanimljivo da se jedna Hrvatska brine za BiH u vremenu kada Evropa ide ka građanskom principu a Hrvatska u suprotnom pravcu.
Ako evropa ide ka gradjanskom principu sta ustasama nije jasno??:)