Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno pametan momak. A i knjige su mu odlicne :)
Al fakat lik u jednom lajnu pjesme ima 40 knjiga ...
"Pa gresimo korake dok plesemo moranje...a poraz je uciti iznova hodanje. i slaba valjda od placa- ti nemas plakar rasparne obuce, a ja imam, krcat.. " Ako vec volis njegovo stvaralastvo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najteže je srušiti zidove u glavi. Rušenje Berlinskog zida je samo simbolična posljedica prvobitnog rušenja predrasuda u glavama.
ovo je Bosna lijepa i glupava..kakvi komentari..samo za psihijatriju
Wil i Mujo..pa što je li griješim..pa ako pričaš dobro pljuju ako pričaš loše pljuju..niko nikoga ne podnosi
imam samo jednu opasku ... nismo mi skontali da je ante idiot nego ste nam vi prikazali tako, da ste pustili odmah nastavak price o anti ili makar neki nagovjestaj mozda ne bi bilo toliko osuda prema njemu ... ali neeee treba gledanost dici, mediji najvece zlo
Kad ce treci dio?
Kad ćemo gledati trenera Vahdia kako kaže da neće više nikad u Zapadni MO?
jos malo do novih izbora a ako ne bude bolje strpimo se jos malo, kojih desetak godina a ako ni tada jos samo malo, ne valja zuriti.
P.V.M.
Danas sam gledao emisiju na TV-u ,bio neki vrlo pametan covjek i pricao o situaciju u BiH i nesto rece u tom smislu,kako nam ne moze vise ,ni Allah,ni Isus,ni Jahve pomoci,dok sami nesto ne poduzmemo i promjenimo stavove o jednim drugima,ali covjek se onda opet ispravi i rece,ali to se nece nazalost nikad desiti kod nas,jer mi smo nekako "posebni" u svemu...
Svaka cast kralju al' dok vlada neznanje i neobrazovanost vladat' ce i strah i nacionalizam.