Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako "Bošnjak" (stanovnik Bosne, musliman iliti Musliman) može živjeti u Hercegovini i nazivati se tako? Pa valjda je Hercegovac.
@Kurtuba Pa jeste stanovnik Posavine, ali je Srbin. Ja govorim o Bošnjaku, stanovniku Bosne, muslimanu. On jeste Bošnjak u Bosni, ali šta je onda onaj muslimani u Hercegovini?
..znači po popisu službenom 1991,1981,1971,1961 tada pisanom piše da bošnjak-žitelja bosne nije bilo nikako u stocu i da sad hoće njihov stolac...ne razumim..nego da je to fašistička okupacija politike sarajeva prema hercegovini gdje su mirno živili,srbi hrvati i muslimani hercegovci..okupacija iz sarajeva nije dobra
I opet Bošnjaci Hrvatima izaberu Komšića? Ma hajte, molim vas.
Hahaha čuj iznose radi slikanja.......prije će biti u pitanju ''Bugarski voz''
Svi znamo kome je u interesu da napravi belaj na izborima u Stocu.
Općina Centar vrijedi ko 10 drugih.
Zbog kretena ovakvih kakvi su komentatori klica tipa anti Hrvati anti Srbi anti Muslimani bez obzira ba temu nikad ova napaćena zemlja neće krenuti naprijed. Mater vam fašističku jbm, ima dovoljno ratišta po svijetu gdje možete jest nacionaisticka govna, pustite bas da živimo ba!!!
kaze manje nepravilnosti hahahahhaha pokusali iznijeti hahhahaha
Bosnjaci izadjite na izbore u sto vecem broju, vijeće je jako bitno, a to sto Kaplan nije bio dostojan svoje pozicije, to je druga prica.
fašistički okupatori bošnjaci -žitelj bosne sad bi mirnim putem legalizirali to što nisu uspili ratnim metodama, zločinima i udruženim zločinačkim metodama osvojiti hercegovinu gdje su nastanjeni hercegovci ..herceg bosna je vječna...bošnjaka nema prije rata u stocu nikako bar ja nisam uspio naći u službenom popisu 1991,1981,1971,1961 nema niti jedan bošnjak u stocu gospodo..šta bi sad htjeli vidi se u početku komentara zar ne..budite iskreni i priznajte
Kae Kaplan hajte na sake skutori..
Nemoj da pustimo Kaplana na vas😂
Nemoj da pustimo Kaplana na vas😂
Skutorska manjina trazi opet cepa..
Iselice se ustase, fasisti samo polako.
ilkonik973...handžar divizija je brojala 22000 ustaša-muslimana u 12 mjesecu 1944 godine..