Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema šta, prekidaj pregovore dok protesti nisu eskalirali!
dokle će 2,5 čovjeka sa 50 transparenata dobivati ovoliku medijsku pažnju
Dok ne bude treci...
(Bosnjaci, 50,11%), (Srbi, 36,78%), (Hrvati, 14,43%). Znaci 50% za gradzansku-50%nije za gradzansku. Sta bi normalna evropska drzava u ovom slucaju? Trazila bi kompromis normalno, ali ne, bolje tjerati gradzansku pa sta bude.....i eto ti recept bosanske nesrece, i svega ovoga sto se desava.
Na cemu ste vi da mi je znati....
Odvedite ove bagru sa pregovora u zatvor. Nek demostranti uđu pa pregovarajte s njima. Dogovorićete se za pet minuta. Usput puno jeftinije, na kraju niko neće pokrasti narodne pare.
Tako je eeee, bravo
🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
U Sarajevu se ne pregovara jer se radi protiv drzave, a to moze tamo gdje nema gradjana i gdje vecinu cine pripadnici plemena.
Kakvi ba građani? To su graDŽani stranci koji su Neum do sad gledali samo na razglednicama. Sad skupili za nafte pa došli malo da vide more, a usput da nešto protestvuju protiv DOGOVORA. Šta češ, divljaci naučili samo da se biju, ne vole oni dogovoranje.
Bijedo jedna bosanci vam pune plaze ljeti
Tako je, ko su oni da nama nameću da popustimo Čoviću i dozvolimo apartheid ! Jedan čovjek, jedan glas, jedan predsjednik, jedna republika. Sve ostalo je protiv modernih prinicipa demokratije.
Abd ove pozatvarati banda fašistička
Kako se smije pregovarati sa osobom koja je na Americkoj crnoj listi i pod sankcijama????
Persone non grata i to ne samo persone, nago cijele grupe domaćih političara čitaj izdajnika. Trebaju biti prognani. Zabranio bih stranke sa nacionalnim predznakom zakonom. Ljudi bi normalno živjeli da nema fašista iz sva tri naroda.
pokažite sve slike više zastava BiH nego na institucijama
Ovo ne mogu bez tabli.Isti oni što ljeti nose za vratom "10 km soba"
Ovo sto rade nije dobro i zato nisu dobro dosli. Mislim da su svjesni toga, zbog toga je izabran Neum kao mjesto pregovora. Iz istih razloga Milanovic nije htjeo u posjetu Sarajevu. Svjesni su koliko zapravo nanose stete BiH, cak mnogo vise nego su to svjesni gradjani BiH.
Bravo za hrabrost i odvojeno vrijeme.