Manifestacija za djecu i porodicu sutra u Domu mladih

Klix.ba
8.12.2012. u 11:12
73
0
Manifestacija za djecu i porodicu sutra u Domu mladih
73
Manifestacija za djecu i porodicu sutra u Domu mladih
U sklopu kampanje "Promjena počinje u meni – da svijet bude dobro mjesto za svako dijete“, koju organizira Koalicija za pravično obrazovanje, u nedjelju, 09.12.2012. u Domu mladih, od 10.00 do 15.00 sati, bit će održana centralna manifestacija, na kojoj će djeca i odrasli, uz pomoć velikog broja profesionalaca i volontera, moći učetvovati u nizu zanimljivih aktivnosti, i podsjetiti se koje su to važne stvare koje trebamo naučiti djecu.
Neke od njih su: kako da se brinu o životinjama, kako da od starih prave nove stvari, kako da uživaju u muzici i dobrim knjigama, zašto je važan sport i zdrava ishrana, kako da razvijemo empatiju i poštovanje prema drugim ljudima, šta su dobre igračke za djecu, kako djecu odgajati i mnoge druge dobre i važne stvari.

Svi posjetioci će moći podijeliti i svoje ideje sa nama, a mali pokloni koje će dobiti, podsjećt aće ih na sve što je važno u odgoju djece.

Dođite sutra u Dom mladih ili pratite aktivnosti na web stranici www.dobreprice.com i Facebook stranici "Hoću, mogu, mijenjam“.

Organizatori i učesnici manifestacije su Centar za obrazovne inicijative Step by Step, Dječija sela SOS BiH, Muzička soba, Altteatar, Studio lutkarstva Sarajevo, Muzička soba, Av-Mau, Azil za životinje, Life is Life, Open fun footbal school, Sprofondo, proMente, MUP KS Policija u zajednici, Klub pletilja, Dnevni centra za djecu, Budi moj prijatelj, Fondacija lokalne demokratije, Klub crtača stripova, Udruženje ljubitelja naučne fantastike i mnogi drugi pojedinci i volonteri.

Manifestaciju je podržao Fond otvoreno društvo BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: