Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve hoću da vjerujem da je u pitanju nekakva zajebancija nekog wannabe konceptualnog umjetnika.
pa i jeste zajebancija konceptualnih i kreativnih političara i tajkuna koji nas otvoreno hebu u mozak......a nama fino izgleda
stop legalizacijama kupovina diploma...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napravio mandic sebi da ima gdje prespavati kad se zacuga.
Otvara Mandic sebi Red Light district al za derpase
stvarno bizarna situacia a niko ne zna stae
Po proceduri ako prođe prođe ...varijanta
Je li to zgrada Centralne banke?
Priznati gresku je najvece dostignuche. Da nije turist trafika od 250 000. A niko to ne obradi.
Kako ce i znati kad rijetko dolazi na posao. Mogli su izgraditi i novo naselje a on ne bi mogao ni potvrditi ni demantovati.
Ovo je predobro: kruži više legendi kako je...
glasala sam za mandica al sam se pokajala, veze on nema sta mu se desava u opstini
jel izgrađen za sat vremena preko.noci pa niko nije stigao da vidi ? gdje je inspekcija? broji maske i cigarete po kafanama ?
Ovo kad se napijes u gradu da imas gdje prespavati, da ne moras kuci, nije losa ideja
Ovo bi bilo zanimljivo da je neko s namjerom postavio da UKAZE na NELEGALNU gradnju koja se neprekidno desava u Sarajevu i kao takva i OSTAJE ! I onda se vremenom i LEGALIZUJE !
Ja jedva poslije 18 godina priključio struju legalno sa svim dozvolama ovi močnici za noć naprave ruglo sa priključcima u Titovoj.
Kako je kafic Hipi klupa nastao i dobio dozvolu za rad???Pitam za jarana u mene mi.Da je Vikicev pa svaka čast,a nije.Ko je dao dozvolu i kako?
Sve mi čini da jednako kao i ovo ruglo, treba ukloniti i Mandića.
Jao nacelnika pa zna li ista. Kako bi sve znao da je sda ovo uradila. E moji bosnjaci sta smo docekali,jos dino kaze da je mandic uneredio generala armije rbih. Treba donosit propise tako u detalje da ih razumine i mandic.svaka cas kapidzicu na ovoj izgovorenoj recenici.
Bez brige. Ajnađić preselio ostavštinu iz Kukavica. Večeras gradi makadamski prilaz. Svečano otvaranje šestog septembra (nekadašnji dan oslobođenja Rogatice).Svečanu vrpcu prerezat će "PRVI OPANAK" FBiH Fadil Novalić.
Taj Ajnadzic i taj Fadil sa kojima se ti sprdas su gromade u scakom smislu u odnosu na ove tvoje koji nam sada vladaju. Koji retadr trebas biti pa vjerovat da nacelnik nezna kako se izgradio objekat u centru grada. Roknite se fgr.🤣🤣🤣🤣🤣
Koliko price oko necega nebitnoga. Provjeris katastarski plan, nema ga ucrtanog, provjeris dozvole, nema dozvole...dolazi i uklanjaj objekat...kratko i jasno