Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo izbore svake godine haha
pa dragi Srdjane ti si bolan si zatvorio rupu za odvod otpadnih voda sa setalista i slikao se i obznanio na svim mogucim drustvenim mrezama i na portalima...mislim Bgm da se trebas poklopiti i sutiti kada su ove stvari u pitanju.
Znas Mandicu da djela govore vise od ijedne rijeci.Ti ih imas,ali su tanka i besmislena.Poput svecanog prezentovanja LED rasvjete,poput krpljenja rupe na Miljacki i ostalih famoznih ispada.To narod pamti i nije za tebe dobro.Nacelnik Ajnadzic je vec u prednosti jer drzi kontinuitet,posao izvrsno radi.Sve ostalo je do naroda
Srdan Mandic se uzalud kandidovao.Nije ti trebao raditi.Bolje sto smo ga pamtili kao ministra i to je sve.Ovako,poceli su se baviti prljavom kampanjom vec-tu gubi poene i srozava reputaciju kod naroda
Kad se pogledas u ogledalo, postidis li se??? Vidis li idiota koji je zacepio rupe na koritu miljacke. Bude li te imalo stid kad se pogledas u ogledao??? Kazes ja sam taj idiot, niko drugi vec ja. Koja kretencina. I on se javlja. Nije mu dosta srama i blamze u zivotu!!!
Srdan Mandic je svo znanje koje ima prikazao u periodu dok je jos ministar bio i mislim da se to nije dopalo gradanima.Stanje na terenu pokazuje tako.
Ma daj molim te za sta ovdje da se glasa,covjek koji je svoje sve aktivnosti pretvorio u kafanu i birtiju.Otvara nekakve LED sijalice i glavni mu posjetioc Halid Beslic,krpi rupu kod Dva ribara koja je sluzila za odvonju vode.Ima milion stvari gdje je pamet pokazao-za mene dovoljno razloga za ogromno NE!!!
Mislim da je bilo ponizavanje gradana i kada si zacepio rupu iznad Miljacke nakon 100 godina Ha Ha Ha
Bitno je da si ti i tvoja direktorica sjebali jkp rad za par miliona za Nepunu godinu!!
Mrs cetalju odvratni
Jeftino skupljane bodova pred izbore, mislim da ovaj covjek nema nikakvih sansi za mjesto nacelnika..Ajnadzic noai pobjedu jer je kvalitetan nacelnik
Kakve sile vladaju botovskim lobanjama kad oni ne znaju za sebe? Neprijatelji progresa, slobode, ekonomije...svega sto ti na pamet padne.
U kakvoj li je on zivio rupi pa ga sad istjerali vani i rekli mu da je kandidat za nacelnika 🙂
Ne razumijem da je kandidat za nacelnika Opcine Centar ovaj covjek. Pa jel ima neko da misli da on moze nesto uraditi? Nadam se da imamo dovoljno pameti da izaberemo pravog covjeka, onoga ko je preporodio nasu lokalnu zajednicu i ostvario odlicne rezultate.
Mandiću, što nisi iznosio mišljenja dok nisi bio kandidat, tad te nije bilo briga za građane... Kampanja je počela, poeni se jeftino skupljaju