Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Forto ne odgovori Komsicu sta je on Bakiru kada Komsic onako proziva Fortu da je Dinina marioneta?
Klix plato nekom ako sami ne znate da jedan profil moze samo jednom komentarisati clanak. Doadno je gledati 200 komentara SDA samo jednog bota. U suprotnompostat cete kvazi portal.
papak imas mahanje
Meni je ovo bas super kada vlada subvencionira samo one koji koriste plin kao energent za grijanje. Takvih je hajde reci 50%. Inace, svi mi koji koristimo druge energente za grijanje ( struja, pelet, drvo, ugalj) kao da nismo iz Kantona Sarajevo. Iste te subvencije placaju i nasim novcem. Sramno. Nekada vam je bolje da sutite. Djelujete pametnije.
@emirdedy pa vlada daje subvencije da ne bi svi presli na ugalj i drvo, potrovali bi se totalno. Ti bi jos da ti da subvenciju zato sto ugalj koristis, eh brate...
Kukaju na Komsica a svi ih redom iz njihove stranke i sestorke napustise. Damir Niksic, Marjanovic, Bogunic, Pecikoza, Ivo Komsic Miro Lazovic, Lagumdzija , Bijedic i hiljade drugih i osnovase novu stranku SD. Svhatili ljudi ko su izdajnici Niksic Masic Kojovic i Konakovic.. Sve sto su radili godinu dana su samo ojacali SDA !!
@Analiza2020 ...ne kaki vise...
Ovdje se radi o zamjeni teza. Istina je suprotna, da su Niksic i bh blok izdali Komsica i svoje glasace tako sto se uhvatili Sarajeva a izdali BIH jer nece u vlast tamo gdje treba da se brani drzava. Da su Niksic i bh blok usli u vlast na drzavnom i federalnom nivou danas nebi Komsic bio sa SDA! SDA bi cak bila u opoziciju na svim nivoima! Tako da se zna, izdajnik je Niksic a ne Komsic, jer je Niksic odabrao vjecnu opoziciju i udobne fotelje.
@Analiza2020 Ali ne, nisi u pravu, Komsic je pokvario divnu zamisao drzave od Bascarsije do M.Dvora, drzave 1 kantona, a ostali gradovi i dijelovi drzave neka beru svoju brigu, sta se Komsic ima zalagati za ostatak drzave, odakle mu takva drskost...
@Analiza2020 ...ne kaki vise..
SDP se raspao na sve strane, pale su maske izdjanika i placenika. Zato svi odose u novu stranku SD, a ostadose Beogradski placenici i izdajnici Niksic Masic Magazinovic i onaj Vojin Mijatovic. Slijedeci koji napusta propalu SDP je Denis Becirovic, zivi bili pa vidjeli. Shvatio je i Becirovic lazi i podvale par drugara..
@Analiza2020 ...ne kaki vise..
Jadni mi kad ovakav covjek određuje cijenu grijanja i odakle mandic u Sarajevu u p,,, maternu
Dan nakon izbora se sastala vec danas propala sestorka kod prevaranta Senada Face koji je pokusao da sebi uzme sadake. Bio je cilj da se na svim nivoima napravi vlast svi zajendo protiv SDA. Nije dugo cekala Bozja kazna za lopove i prevarante. Danas samo godinu dana nakon SDA nikada jaca dok se sestorka raspade na sve strane a SDP fakticki vise i nepostoji jer je zamjeni SD!
@Analiza2020 ...ne kaki vise..
lažeš ko Fahro , yyebo Avaz )))))))))