Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vam je on zvijer šta ste onda vi ostali???
pos,,,,,rem se na vasog ,mandatara
Kad ce se u FBiH formirati vlast .. do decembra sledece godine mozda ? I opet Dodik ne valja .. pfff .. alo .. pogledajte semafor
Ovog covjeka danas svaka susa-busa zove genocidasem. Ej, njega, koji je bio mala beba. I onda ga Muslimani pretvore u zvijer. Sada na njega samo reze, ali prici mu ne smiju, jer, gle, on je stvarno zvijer.
Jao što su svi fini sa komentarima strah da ih ne prijave policiji ha ha ha ha jadovi jadovanski
Koji smeh od ljudi. Dobićete i korijenje i nametnutu umetnu malu sfrj.
Dodik radi kao Svicerski sat.Tacan u svemu,odgovoran u svemu,domacin po svemu.Sto se tice te nekakve BiH,mislim da ju je Gsn.Dodik potpuno precrtao i sluzi mu kako rece \'\'samo za matematicke proracune\'\',a nikako kao realna tvorevina.Tako misli i moja malenkost -realiste. STO JE REALNO-TO JE I STVARNO.
Ovako se to radi, efikasno, u boljem dijelu puzzle drzave.
ti si pravi pacijent :)
legendo nemoj nas iznevjeriti nedaj lagumdziji fotelju
A,da promijenis ustav i kandidujes sam sebe za premijere Smrdske?