Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je sposoban jeste, ali i da je lopov jeste očigledno. A Bosna je pogodno tlo za lopove, ima ih kao u priči a zaštićeni ko bijeli medvjed.
@NigdjeNaSvijetu najveci lopovi su SDA HDZ i SNSD
I poslije ovi Juzni srbi kazu da su Hrvati.hahahahhahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Maminjo kralj
Maminjo je kriminalac, a ti mozga nemas ni pola grama, Maminjo bi ti djeci iz usta ukrao i ostavio da umru od gladi !
Znali neko gdje ce opet pjevati, da uzmem rezervaciju? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa šta ako pjeva mitrovu pjesmu?treba da pjeva na stolu pjesme vice vukova?kakvi prizemni komentari...a,to što je napravio za dinamo i cro nogo -fudbal ...to je neprocjenjivo...to su milioni ba sirotinjo prosta...ko će ga hapsiti?kod nas tajkuni uzmu sve sebi ,prodaju šume,rijeke hidrocentrale...kao da im je dedo,did ,đed zaradio.....
Netko od prisutnih zapijeva,zvoni zvonce zatvorsko
gospodin ocm ... mogu pricati sta hocr da nije mamica dinamo bi bio u rangu zrinjskog
Nemoze nam niko nista, jaci smo od sudbine, mogu samo da ga P.. E, oni iz Hrvatske, Hercegovine, Srbije i Srpskeeeeeee (genocidna tvorevina)!!!
Mamicu mogu ti samo zavidit na svemu bolesnici. Vratio si ime Dinamu. Napravio si ga. Nisi davao HDZ pare i zato te proganjaju. Nisi postao nacionalista. Ovo je tvoja drzava i vrata su ti otvorena gdje god u njoj bio. Ti si bio i ostao Bosanceros, zato te i ne vole, jer uvjek kazes, tvoja je Republika Bosna i Hercegovina. Uzivaj u svojoj domovini. Respekt!
Lovorko Postujem krupne lopove kao gospodin Mamic ,ali zato ne mogu smisliti klosare koji ukradu novcanik starici od 80 godina.
Bio sam tu sinoc tip casti citavu birtiju ...
pa protiv njega i dizu optuznice i presudjuju samo da ne moze doci u HR ..jer on je stvorio ovakav Dinamo i najzasluzniji je za uspjeh HR repke.... Mamica treba angazrati u nas Savez .. ili neki klub da ga podigne, neka zaradi ali ce taj klub u europu ici...
Sistem je katastrofa. A kad ga neko ovako kvalitetno zezne, i još otvoreno im prkosi u kafani, provodeći se. Onda takvom nekom skidam kapu.
A kako ce se pokajati kad eu prisili bosnu na sinhronizaciju zakona sa eu, a joj kad mu purgeri sjedu za vrat, .ebo je jeza u ledja. Al nek uziva dok moze , mozda nauci i ove nase klubove kako se prave , kupuju i prodaju igraci !!!!!
Pili smo pelina, pušili smo trave, najviše volimo Mamića bez glave!
Jel ovo Dodik ili Mamic, nesto mi slice?
Sposoban pravo
Uvijek je bilo i uvijek će biti da su u Sarajevu svi dobrodošli: Srbi, Hrvati, Jevreji, Bošnjaci itd. Srbe je iz Sarajeva odveo Momo Krajišnik sa jasnim ciljem. Nikada Sarajevo neće biti Široki brijeg u kojem je zabranjeno živjeti ljudima druge nacije i vjere!
Dok ne počnu da izručuju "naše" kriminalce tipa Jelavić, ubicu Vedrana Puljića i druge, meni ne smeta da im njihova govna prkose i smiju im se u facu šepureći se po Bosni i Hercegovini. Tit for tat.