Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimaju me odgovori na sljedeća pitanja, pa ako neko zna... :) Koliko je glasalo za SDA zato što: 1. misle da glasanje nije tajno, pa će neko saznati kako su glasali? 2. rade (oni ili član uže porodice) u državnoj firmi? 3. su dobili keks, kafu i kocku džabalesku? 4. moraju nekom donijeti sliku svog listića?
Zanimaju me odgovori na sljedeća pitanja, pa ako neko zna... :) olio znati odgovore na sljedeća pitanja. Dakle, koliko je glasalo za SDA zato što: 1. misle da glasanje nije tajno, pa će neko saznati kako su glasali? 2. rade (oni ili član uže porodice) u državnoj firmi? 3. su dobili keks, kafu i kocku džabalesku? 4. moraju nekom donijeti sliku svog listića?
NE MOGU VJEROVATI DA JE NEKO OVOG UBICU MOGAO NAGRADITI GLASOM .. LJUDI ON JE UBIO ČOVJEKA!!!!!!!!
Da, da, važno je izbaciti SDA, ona je trn u oku! U isto vrijeme ne zapitati se kako kod srba i hrvata nikad nije pobjedila "građanska" stranka. Kako to da srbi i hrvati nikad nisu ni pokušali da osnuju "građansku" stranku? Da, da, glupi narode! SDA je najveća smetnja. :/
Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) je osnovan kao građanska stranka. Nekada je bio glavna opozicija SDS-a, a sada vrti nacionalisticku retoriku jace od SDS-a .... Mozda je sada sada SDS građanska stranka? Isto tako, po kojem kriteriju je SDP vise građanska od SDA? ili po cemu je Becirovic vise "građanki" kandidat of Džaferovica? Pa sam Lagumdžija je rekao da SDP-ov kandidat za Predsjednistvo nadmasuje Džaferovica po nacionalistickoj retorici :)
Svaka cast Obrenu Petrovicu, covjeka ne zanima nacionalnost, i zato je u (sada vec manje) podijeljenom Doboju dobio dosta glasova Bosnjaka.
Onaj ko je svojim radom i zalaganjem za datu opdtinu zasluzio taj je i nagradzen a onaj koji nije taj je i kaznjen i tako ce uvijek biti
ajoooooooooooj.......opet ista zbrka za dvije godine.........opet klix botovi.......opet dosada
Efendic je seljak sa dna kace.
Zna li ko šta zajedničko imaju Željka Cvijanović i Sarajevo ?
Kako je Sarajevo tranny? ne kontam Imaju kitu? šta?
sada ? Dodika
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
90% nacelnika opstina sisli s ruralnih podrucija.. .