Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukradena mladost☹️
BiHer; Ne trabunjaj, znam sta govorim, bilo ih je i previse!
@BiHer... e nek si ti borac.. podrumašu... Ma hajde molim te...
jedino hrvati tretiraju svoje veterane kako treba, mi i bosnjaci kao da se trudimo da zaboravimo svoje ljude
A ko je ovim jalijasima kriv sto se nisu fatali noge, nego mahalasi i ulicari jedva docekali rat bas kao sto bi ovi danasnji klosari, udare ti hormoni u glavu pa mislis da si najjaci ko im jebbe mater, ja se ispalio i sad zivim ko bubreg u loju a vi fukare krepajte od bjedne penzije i invalidnine, ja to potrosim za jednu noc, a kad sma mnogima govorio hajte sa mnom oni mene pobjeguljom i izdajicom zvali, et vam sad !
@maIosutra633 to kraljuuuuuuu, sve si im reko, svaka ti dala. predobar komentar!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tako loše organizovani i sa još lošijim ljudima koji vas vode iz koordinacije nećete ništa postići. Vas momci nema puno. Ujedinite se u jedno pa će vas početi slušati. Ovako ste razbacani na 100 strana po malim grupicama. Tako vas nema na mapi kao ni do sada. Zaslužujete prava kao što imaju i zlatni ljiljani
ako bude novog rata, nece biti ni punoljetnih boraca, a kamoli maloljetnih
Kako se moze stupiti u kontakt s ovom organizacijom ? Samo da vidim da li sam na spisku
VI ZA DRZAVU SVE A DRZAVA VAMA HOLANDSKU KRASTAVICU SA DVA PARADAIZA.
Odrastite više, nemožete čitav život bit maloljetni :)))))
Ne kontam nikako kome se da nagonit pravdu dvadeset godina poslije neceg sta smo svi jedva cekali da prestane (ili nismo)? Koja satisfakcija ili korist od toga, nisu valjda tad ocekivali da ce nesto dibiti poslije. Valjda smo se borili zbog ljubavi prema nasoj BiH???
Sad ce danasnji sminkeri da hejtuju sta oni znaju sta je rat njima je rqtno stanje samo kad kasni natudzba iz avona
Heroji.
za vlast smo svi nevidljivi.........