Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od pozitivnijih priča u zadnje vrijeme... Ako smo mi bili budale, ne treba i našu djecu gurati u ista ghovna, treba im barem pružiti mogućnost izbora.
Sve tri vojske su sranja pravila i ovi momci su tu da se to nebi ponovilo!!
@Jonizator Zločinačke vojske su one koje su presuđene za genocid i UZP, prepoznaće se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekad davno bili maloljetnici koji su huškačkom vjerskom i nacionalnom politikom bili uvučeni u rovove umjesto u školske klupe, sad gaze 40-te bez diploma fakulteta, bolesni, obespravljeni i nezaposleni ... Nije im niko rekao da je vjerska i nacionalna politika namjenjena za nepismene i polupismene ljude sa nedostatkom mozga i manjkom uma. Izgubili ste mnogo, a dobili ogromno ništa ...
Lijepa priča...
Koga ti Salaka predstavljas i u cije ime govoris,za ciji interes...mene i vecinu hrabrih Bosanskih sinova ne predstavljas...Takvi kao ti nisu se borili za Bosnu i Hercegovinu...
"borci HVO-a Mario Bošnjak, Vladimir Perić"
Nema razloga za minuse, ovim citatom sam samo htio ukazati na apsurd rata u BiH, prezivas se Bosnjak i ratujes protiv Bosnjaka. Zoves se Valter Peric i ratujes na strani ustasa. Moze li apsurdnije?
@Karim Sudi ljudima prema djelima a ne prema imenima i prezimenima i biće ti sve puno jasnije
A koje započeo rat😉???
Više ovakvih skupova !!
I šta sad, treba da se prikaže kako su se eto odjednom posvađali,a ne da se kaže prava istina da su četalji i šokadija izvršili agresiju na sopstvenu državu, naravno uz pomoć komšija preko Drine i Save.
Ovo samo pokazije da o ratu pricaju oni koji ga nisu vidili očima.
Eto nastavite glasat za iste kao sto ste i glasali 92 koji su vas otjerali u rat da se borite za njihovu djecu i guzicu. Sad se zalite njima da vam pomognu.
opet neko muze pare za ove projekte i djecu truje, treba zabraniti na ovom prokletom Balkanu da se ratovi uopste i spominju u javnom diskusu
Najbitnije je da raja uzme koji dinar od ovih projekata.
@ljuso srbi 1912 istjerali turke sa balkana (vas ostavili jer ste nasi potomci), 1918 istjerali austrijance, 1941-45 tesko stradali od ustasa i nacista i na kraju i njih istjerali, 90% partizana bili Srbi, opet vam oprostili noz u ledja, 91 vi glasali za fasiste i Titove zatvorenike, vi razbili Jugu, i sad po tebi Srbi svakih 50 g hoce nesto tudje?
Konačno netko (ali nažalost opet nam to mora uradit netko drugi) da uradi nešto pametno i da mladima prenese pravu poruku o nesretnim zbivanjima iz 90 - tih godina . . .
Istorijske okolnosti mogu samo da budu / neprepoznate / ... Istorija je "žrvanj" ljudskog mesa i ideja . Niko još nije uspio da prepozna tu njenu funkciju / na vrijeme / ... pa poslije žali i jadikuje ali i stvara. Najbolja književnost, filmovi, muzika nastaju nakon velikog rata. Inače , o čemu pisati i pjevati ? "Rat je najveći kulturni događaj".
Kao da mozes birati kad te neko napadne hoces li pucati ili neces!! Naravno da ces se braniti jer si premlad da ti neko oduzme zivot!! glupost, glupost, glupost
Bravo za USAID koji su ovaj skup organizovali