Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......nema te voda koja može isprati ono što se tamo zas..re..................
konacno pozitivna vjest,samo da to smece hoce jos odnijeti iz parlamenta.......
Šteta što ova kiša ne može da sapere neka govna od ljudi
Juga pravila. Da je novija gradnja, sala bi već bila puna mulja.. doduše to i ne bi bila baš neka velika razlika...
prejako :D pa gdje si ti, bona? kako ti s poplavom deveras? sve ok?
Ja sam ti na solidnom i sigurnom brdu, pa me baš mnogo i ne tangira.. :) nego sad ti tražim neki adekvatan komentar, da ti zakačim link koji me oduševio, kad eto te :) http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/511/Zanimljivosti/1598588/Herojska+ma%C4%8Dka+spasila+de%C4%8Daka+od+napada+psa.html
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Šetnica? Žena koja šeta ili šta? Aaaaaa, mislite šetalište, ono kud ljudi cirkulišu, sad sam skontao.
kada voda udari, misevi bjeze. Sto se fino ne pozoviu na ugrozenost vitalnih nacionalnih interesa pa da vjecaju o tome treba li uopste voda u zgradi parlamenta i da za sve okrive drugi entitet.
Ovo je kazna od Boga i poruka da se okrenemo vjeri i prestanemo slavit Bajrame uz turbo folk i alkohol koji su najvece smece i zlo na svijetu.
Matere vam od kada se kod nas zove ŠETNICA. Znači ja ću sad da idem Vilsonovom šetnicom, a ne šetalištem. Marš preko Save i hodajte po šetnici.
Da tako napišu na portalu zagreb-x, niko ne bi skontao šta je u pitanju.
Sve po nazadnom dijelu Federacije :) ) ) ) ) ) ) Kaznjava Allah smece Mosnjacko :) ) ) ) )
nismo mi te sreće da se oni podave u toj vodi jedina pozitivna stvar bar za mene bi bila ta vijest u svim ovim nedaćama za BiH......naravno mnogi će reći da sam ovakkav i onakav ali nismo mi te sreće........
hajd valjda ih i odnese....
http://www.youtube.com/watch?v=My4AVGLlYCc
pozdrav od "carapana"
jes to ti?...banovala te banda
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
eto njima razloga da odgode hahahha
ja ljepote kad dijelovi sarajeva nemaju struju?! nema guzve na komentarima,a ostali samo najizdrzljiviji i najp.........i:)
zasto samo malo???....potopi sve
...dobra izolacija...
Voda nije prodrla, voda je MALO prodrla u parlament.