Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj kome su ugrozena potrosacka prava, lako ce pronaci ovu Instituciju, kao sto sam i sam ucinio prije par godina. Na internetu sam pronasao adresu i kontaktirao ih. Odmah su mi odgovorili i ekspresno rijesili problem koji sam imao te zastitili moja potrosacka prava.
Što se ombudi i sudije imaju mučiti kada ih SDP i TV godinama proziva i blati, a tek sada vidimo i pravi razlog za to. Prikrivanje vlastitog kriminala, reketa i otimačine od strane drugova Zlatka, Damira ....
eno na posao.ba ima drzavni konkurs raja prijavite se trazi se strucni primalac plate glavni zadatak je primanje plate pa ko ima iskustva u primanju plate nek se prijavi sretno.
U predistražnim radnjama je, kako saznaje FTV, utvrđeno da je višemilionski iznos novca koji se nalazio u sefu u Švicarskoj podignut u junu 2008. godine da bi, dva mjeseca kasnije, bio uplaćen na privatne račune najmanje dva člana Upravnog odbora Bošnjačkog Instituta kojim predsjedava aktuelni ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija.
\"Više pojedinačnih izvještaja i preporuka\", opaaaaaaa, to znači više od jednog! \"četiri posebna izjveštaja\"?! kome?, za šta\", šta je rezultat rada ove institucije?. \"U dijelu zakonodavnih aktivnosti Institucija ombudsmana je sačinila Prijedlog izmjene Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova ombudsmana\" za ovo se smijem kladiti u svu svoju imovinu (nisam kladioničar) da sadrži prijedlog o povećanju broja zaposlenih. Pa mi kao da smo na pragu Evrope, pa smo morali odmah formirati i OVU instituciju od koje niko, osim uposlenih u njoj, namaju nikakve koristi, već samo štete.
U KCUS-u napominju da je ovaj klinički centar tercijarna medicinska ustanova i ima zadatak da prvo zbrinjava najkomplikovanije i najteže pacijente, što može često dovesti i do pomjeranja termina na listama čekanja. Bit će onda da je Goran Bregović bio veoma hitan slučaj, kada je prije nekoliko mjeseci, zahvaljujući poznanstvu sa federalnim ministrom zdravstva, SDP-ovcem Rusmirom Mesihovićem, došao odmah na red za CT glave. Ako ste se na trenutak zabrinuli za Bregovića, nema potrebe, on je u odličnom zdravstvenom stanju, kako je poznato, održao je i koncert u \"državi za čovjeka\" nakon posjete KCUS-u. A građani BiH će i dalje čekati mjesecima na snimke poput ovih.
A plata mu je jedno 8000 KM. Ma nabijem i njega i one koji su ga izmislili. Mrš, bando jedna parazitska...
SEMIHAAAAAAAAAAAAAAAAAA TAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOO! HARISEEEEEEEEEE! OSTAVKA!
...Taj ćela.vi mish po imenu Doko je odradio posao za uvozne lobby-je dok je bio ministar ...trasirao put ,dobio lovu i sad postao no name ..laganini troši pinku koju je uzeo da bi napravio bolje uslove za uvoznikje nego za domaće firme..kao i sve u ovoj državi na kraju dobijete paradoks da vam lisica cuva kokosi ......fuuujjjjjj......
Oni izgleda bas misle da smo mi glupi. Nabrojali su sta su SVE uradili, a ustvari nisu uradili nista :S Grozno, gdje idu nase pare...
Hahahah primalo 3.000KM a nista nisu radili. To treba lincovati odmah. Lijepo li je krasti od ljudi. Kako li ih nije stid.
To je obdusmen koji štiti sopstveni novčannik.Fuj,nikad se nije ni javio na TV.