Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klizanje za veliku i malu raju u Hastahani i uzivanje za cijelu porodicu!Lijep nacin da se iskoristi raspust
@hordasica Dusebriznicima da porucim da im do juce Hastahana i njena povrsina nije postojala i za upotrebu bila nedodirljiva i nemoguca.Tu ste imali otpatke,smece,igle,drogu,alkohol i pisacku.Danas tu imate djeciju graju i prefketno ureden prostor!To ce tako ostati i sa izgradnjom i Hastahane i podzemne garaze i svih propratnih sadrzaja!To podrzavam i za to ruku dizemo!
Divno je sto mala raja na raspustu moze da uziva u klizanju i to besplatno, svaka cast sto ste im to omogucili👏
@zuripolahko Dusebriznicima da porucim da im do juce Hastahana i njena povrsina nije postojala i za upotrebu bila nedodirljiva i nemoguca.Tu ste imali otpatke,smece,igle,drogu,alkohol i pisacku.Danas tu imate djeciju graju i prefketno ureden prostor!To ce tako ostati i sa izgradnjom i Hastahane i podzemne garaze i svih propratnih sadrzaja!To podrzavam i za to ruku dizemo!
Odlican vid zabave za vrijeme zimskog raspusta, djeca da se malo opuste i odvoje od mobitela i igrica.
Osim za zabavu, klizanje djeluje i na zdravlje djece. Veoma je važno za motoriku jer se prilikom klizanja razvija ravnoteža, koordinacija pokreta, brzina, snaga, izdržljivost, ističu roditelji, i bas sad na raspustu djeca ovo treba da iskoriste i rekreacija i razvijanje vjestina.
Zahvaljujući Općini Centar, mališani imaju mogućnost da u centru grada u potpunosti besplatno koriste ovaj vid rekreacije. Klizanje spada u jednu od omiljenih dječijih radosti. Oni svoje slobodno vrijeme u danima zimskog raspusta koriste da dođu na klizalište u Hastahani, kako bi uživali na ledenoj plohi, družili se i lijepo proveli sa svojim vršnjacima.
Zaista su ovo prave djecije radosti.Cak vas je i vrijeme odlicno posluzilo.Sve se poslozilo.
Ma naravno da je svima jasno da je najlakse nesto popljuvati i naci stotinu mana!Ali ovdje nema vala niti jedne jedine mane i projekat je i vise nego koristan za kompletne porodice od onih najmladih do najstarijih.Odlicna razbibriga i maksimalno utroseno vrijeme.
Super da svaka skola ima odvojen dan samo za njih.Malisani ce da se druze i odlicno da se zabave.
Djeca ce cak i na ovaj nacin da stvore naviku i to dobru i zdravu naviku.Od mene podrska za ovakve projekte.
Radost i za djecu prvenstveno kao i za roditelje.Ucimo djecu nasu korisnim i drustvenim stvarima i aktivnostima.
Dusebriznicima da porucim da im do juce Hastahana i njena povrsina nije postojala i za upotrebu bila nedodirljiva i nemoguca.Tu ste imali otpatke,smece,igle,drogu,alkohol i pisacku.Danas tu imate djeciju graju i prefketno ureden prostor!To ce tako ostati i sa izgradnjom i Hastahane i podzemne garaze i svih propratnih sadrzaja!To podrzavam j za to ruku dizemo!
Klinci ove zimske radosti obozavaju tako da je ovaj sogadaj pun pogodak
@InformativniBilten dogadaj
Pored slobodnih termina koje je obezbijedila Opcina Centar za svoje malisane,cak su i klizaljke za sve koji ih nemaju,besplatne.Svaka cast
Svakako da klizanje pored toga sto ce djeca korisno utrositi svoje slobodno vrijeme,povoljno utice i na njihovo zdravlje i odrzavanje kondicije.Odlican projekat pod pokroviteljstvom Opcine Centar
Super slikice se svakim danom posalju sa Hastahane.Jos je odlicno sto je djeci sada raspust pa mogu i mnogo vise vremena provoditi klizajuci se.
Super ideja za projekat.Koliko odraslih ne zna stati na klizaljke,a sta se dece nauci klizati i odrzavati ravnotezu.Sve je to skupa vrhunski osmisljen i djeci namijenjen koristan prostor za ucenje i zabavu
U ovom uzrastu je malisanima i potrebno da maksimalno korisno utrose svoje slobodno vrijeme i da ih se skloni sa ulica.Odlican projekat.