Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje ime je Nudžejma i već dugo radim kao bot Nedžada Ajnadžića.Moj pretpostavljeni je Safet,šef informisanja u Općin Centar.Želim ovom prilikom javno kazati kako me je sram da zbog nekakvog ugovora na određeno moram sebe na ovaj način ponižavati.Nadam se promjenama i odlasku Ajnadžića i adekvatnom kažnjavanju Safeta koji nas bezosjećajno tjeraju da pišemo besmilice i veličamo nekadašnjeg zastavnika zločinačke Miloševićeve JNA Nedžada Ajnadžića.
@glasrazuma1990 Ha Ha Ha botivi dragi Naroda i pravde,SDP-a,Nase stranke,pa je li vas sramota imalo?Kao culi tamo neko ime i zvucno im pa lijepe gdje god stignu Ha Ha Ha!Podrzavat cemo nacelnika Ajnadzica jos jace,jos snaznije,jos grublje-za sve nas!Boli vas nacelnik-e pa tek ce da vas boli!
@glasrazuma1990 crvene brigade hoce radit ce kako nece Isto kao sto je radilo i na tebi i slicnim tebi!Poy
Jao divno... a gdje su drvo, hlad, trava, klupa, gumirana podloga oko tobogana i ljulja, ovo je smijesno cime se ljudi diče.. gdje su škole u novim naseljima, sportski tereni, parkovi, javni bazeni itd itd itd
Jos jedno mjesto za igru za najmladje. Bravo
veoma lijepo izgleda, lokacija je odlicna i prostrana... Dobro ce doci svim malisanima sa ovog prodrucja, koji nemaju puno lokacija za igru 👏
Prostor za namjladje treba biti prioritet za sve lokalne zajdnice. Skloniti djecu sa ulice i napravit im prostor sa sadrzajem na jednom mjestu. Svaka cast
Bravo, i onda pricaju nacelnik sve betonira. A covjek se polomi praveci prakove, igralista, sadrzajnu sredinu za svaki dio centra... Ccc
Sip postaje jedno od vodecih naselja s mladim bracnim parovima,i njihovim malisanima.Mislim da su jako sretni i zadovoljni sto se igraliste obnovilo,i sto ce svoje slobodno vrijeme moci provoditi s prijateljima.
Ovaj projekat ciciban igralista za nase malisane je za svaku pohvalu!Zaista mnogo znaci obnovljeno igraliste koje ce moci iskoristiti,i na koje ce ih roditelji bez brige moci pustati!
Mnoga igralista na podrucju centra su uredjena,odlicno da je i Sip dobio igraliste sa novim izgledom gdje ce se djeca sigurno igrati i provoditi vrijeme na otvorenom.
Opcina Centar uvijek misli na svoje najmladje stanovnike sto potvrdjuju brojni projekti namijenjeni djeci.Svaka cast!
Lijepo da se stvaraju i uredjuju adekvatne povrsine za djecu i da im se nastoji omoguciti zdravo odrastanje uz druzenje sa svojim vrsnjacima.
Divna vijest za djecu i roditelje,sigurna djecija igralista su uvijek pozeljna prvenstveno zbog zdravog rasta i razvoja nasih najmladjih.
Dosta je igralista izgradjeno i obnovljeno u centru sto je za pohvalu,drago mi je zbog malisana ovog naselja koji ce sada imati priliku da kvalitetno provode slobodno vrijeme.
Pa divnee vijesti, samo za nasu lijepu djecicu.
Malisani su presretni.Djecici je igra tokom odrastanja veoma vazan segment.Bravo