Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
**bi te se SHTA OBJAVLJUJETE KAD Je sad KASNO I DA SE KRENE PREMA VILSU????
A gospodja (ako se tako moze nazvati) koja prodaje organsku hranu na jednom od standova, tokom pakovanja i pripremanja za polazak fino i bez imalo srama skupi smece iz svojih stvari i baci ga ispod standa (kese, maramice), a kanta za smece je 5m od nje.....
Za Bavarac: Kakve veze politicari imaju sa ovim????? Organizujte sami svojoj djeci druzenja ljencuge!!! Sarajevo vam za sve krivo.
Ovi iz Blazuja, Otesa, Hrasnice se bar krecu samo po tim naseljima...najdalje do Ilidze. Opsaniji su oni sto se krecu po centru Sarajeva, smatraju se \"gradskom rajom\" a imaju predigre gori nego ovi predhodno pomenuti...a o potomcima koje radjaju da i ne pricamo...puno Sarajevo popapucenih opanaka...
ova zalosna drzava i njeni politicari omogucuju samo djeci iz sarajeva ovake zabave. ostali nisu ni bitni...fuj
Uče djecu od malih nogu kako se trebaju tetovirati. Eeee gdje smo to stigli. Pa kakvi su roditelji takva su nam i djeca.
maja je šupak
\"ZABAVILI\"-je..m li vam majku seljacku i \"zabavili\".Joj,seljaka i seljakluka ?I nije cudo sto su prave Sarajlije pobjegle od vas.Smrdite na balegu i na internetu!
6 slika, novi Picaso bez dileme..
gdje je Fernala?
dok malisani u sandzacko-siptarskom naselju ilidza su se zabavili sa velikom intelektualnom elitom blazuja, otesa, hrasnice i naravno brijesca :D naucili su kako se lome case uz turbo folk i kako se treba ponasati u ilidzanskim kaficima, a najbolji su dobili i plakete. cestitamo :)