Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pustis starom gol, dodjes kuci, prebije te heehe
Kids pa Kinđurijada mudro.
Hajd nek neko javi šta su djeca to tačno naučila tamo a da je korisno i nije kontradiktorno i zbunjujuće za mlade umove
Danas u Sarajevu u Domu mladih dešava se divan događaj "najveselija zabava za mališane" Kids kinđurijada za djecu od 3 do 13 godina. Osim zabave za djecu nudi se i mogućnost pušenja za odrasle, tako da djeca u toku igre punim plućima udišu duhanski dim. Pitamo vladu, pitamo javnost, pitamo organizatore javnih događaja (pogotovo ovakvih za djecu) do kad ćemo tolerisati trovanje naše djece duhanskim dimom? ‪#‎SmetaMi‬
Zasto sad, kad su maskare u cijelom svijetu zavrsile prije 10 dana?
Neće djeca ovdje ništa naučiti o zaštiti životne sredine. Paradoksalno je da edukativne sadržaje za djecu ne sponzorišu udruge/organizacije/institucije već trgovačke marke sola/lino/jana/ledo/coca-cola koji svoje proizvode pakuju u plastičnu ambalažu :) Da ne govorimo o ubacivanju kupovine proizvoda u podsvjest djece. Zar iko misli kako je budućnost optimistična, kako će svijet sutra biti bolji i ljepši, kako će nam djeca trčati zelenim livadama i živjeti u skladu sa prirodom?
Najlakše je djecu odvesti da im neko drugi ispire mozak dok roditelji kupuju ili sjede u kafani. Za kvalitetno odgajanje treba dosta truda, a koliko nas još to radi?
smeta mi kada prostitutke promovišu "sigurne odnose". Ako ni ovo ne kontaš onda čitaš neke pogrešne knjige ;)@vlado.nine
Prvo ti udare na kulturu, unište ti omladinu, a kad ta omladina odraste sve je riješeno, oni postaju roditelji koji odgajaju djecu prema onome kako su i sami odgojeni... PA ONDA NASTAJE KINĐUR MINĐUR!!! Nemam ništa protiv dječijeg druženja, to je veoma lijepo, međutim šta je god došl sa ZAPADA vjerujte da nije jeftino i vjerujte da sa sobom nosi još nešto!!!
bas su slatki vidi se da se dobro zabavljaju