Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muslimanska posla
jel i sirijski pasos doletio s granatom?
jebemo ti nanu palestinsku
i gdje ja da idem u ovom trecem svj ratu? :))
Novi Zeland
U monahe u izolovanim planinskim manastirima ? U brazilsko selo uzgajati kafu ? U svete ratnike ? Skrasiti se u Makedoiniji na vrhu neke planine gajiti travu i samo duvati ? U ratne profitere ? U Ševe ? U kandidate za vlast ? Baviti se skulpturom i slikarstvom i ignorisati sve oko sebe kao da se ništa ne dešava ? U indijske uzgajivače čaja ? U kolumbijske partizane ? U visoke Ande sa kondorima svirati blues ? Čim prva bomba rokne ukrasti nečiju jedrilicu i oteti se sam na put oko svijeta ? U meksičke ribare ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zgrada UNa pogođena granatom! Kad ćete se više naučit elemtarnoj pismenosti ? Dakle nije granata kiša pa da pada, a nije ni ptica da leti sama od sebe. Ovome uz bok idu hrvatski uratci da je Strai u Mostaru pao nakon klimatskih promjena. Jer se HDZ udrugi sudi u Hagu :))
Dakle coe nekom se okliznula granata, pa pala na UN ? Po starom oprobanom receptu, ne zna se ko puca.