{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mali heroji uljepšali vrijeme na klinici: Duga za osmijeh i nadu

25.4.2014. u 19:17
13
2
Mali heroji uljepšali vrijeme na klinici: Duga za osmijeh i nadu
13
Mali heroji smješteni na Hematoonkološkom odjeljenju Pedijatrijske klinike u Sarajevu trude se da svaki dan uljepšaju sami sebi i izazovu osmijeh na licima jedni drugima.
S obzirom na kišovito i tmurno vrijeme koje vlada ovih dana, dječica su odlučila unijeti svjetlosti napravivši dugu. Šarene boje simboliziraju radost i nadu potrebnu za svakodnevnu borbu kroz koju prolaze.

Uprkos tome što su im ruke natečene od injekcija i igala, i što redovno primaju teške terapije, dječica su uzela papir, boje i makaze te napravili ovu dugu koja im je uljepšala tmurne dane na klinici.

Inače, u toku je izgradnja Roditeljske kuće u kojoj bi se ova dječica nalazila sa svojim porodicama kada ne primaju terapiju da je izgrađena. Radovi na izgradnju teku brzo i ove sedmice vršena je izrada za ploču suterena, armiranje i betoniranje ploče. Ukoliko želite pomoći izgradnju Roditeljske kuće to možete učiniti pozivom na broj telefona 090 292 014 i tako donirati 3 KM, te uplatama na žiro račun 161 00000 388 901 24.

Olakšajmo borbu malim herojima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: