Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji providni likovi ... kao da je izborna kampanja CCccccccc Sada će nas uvjeriti kako su četnici iz SDS-a bolji od kleptomana Dodika
Joooj vidi faca na prvoj slici. Pa blago retardirani su majke mi. Ooooooj a oni odlucuju o mojoj sudbini. Onda sam ja tezi oblik retardacije (u najmanju ruku stopio se sa vecinom).
https://www.youtube.com/watch?v=T_-aZkScvA8
MA KRIVA JE SDA I ZA OVO
Nesigurne akcije , šta li ??? :) Pa pogledajte malo zakone svoje narodi ! Zakoni su skrojeni za pljačku, a onaj ko je rođen za pljačke nije za ekonomije, jer inače kao dobar ekonomista ne bi ni imao nagon da vas pljačka !! :)) A vi glasali za one koju su vas opljačkali !! I to ne jednom. Pa hajde stoko jednom tražite da vam polože račune PRIJE GLASANJA, poslije koga NEMA PLAKANJA ! :)
Ja se baš nešto pitam zašto se ovi ojađeni i obespravljeni ljudi za pomoć nisu obratili osvjedočenom socijalisti i demokrati M. Duduku .,.!!! Stvarno mi nije jasno, da se pored jednog takvog, osvjedočenog zaštitnika radnika i radničkih prava oni za pomoć obračaju nekome drugome . . . ! ! !
Sad valjaju institucije BiH?