Muzika, autići, pokloni i zabava
0
Mala raja napravila "dernek" u Pionirskoj dolini
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast maloj raji, makar nesto pozitivno ovih dana :)
u p.m, svemu nadjete manu..sve neki profesori i profesorice, sam da im je pametovati..bravo za malu raju!!!!
Steta samo sto organizatori ovakvih akcija nikada ne isplaniraju stvari bas najbolje...ne pogledaju unaprijed vremensku prognozu i slicno...Bilo je PREhladno za ovakvu vrstu zabave narocito jer su djeca u pitanju. Zalosno je sto je tako malo sadrzaja za djecu u ovolikom gradu a i kada se nesto organizuje ili padne kisa ili je minus napolju. Nadam se da se djecica nisu mnogo smrzla- mada unaprijed vec znam da jesu.
Aj\' ne ri.se. Evo, ja zivim miljama daleko od Bosne u vrlo krscanskoj zemlji i jucer i danas smo imali maskare, dernek k\'o u Bosni.
LIJEPO, ALI OVDJE IMA VISE STARIJE DJECE ZA KOJU SE NE MOZE RECI MALA RAJA I RODITELJA HAH
mala raja su zakon
haha sto mi je simpaticno vidjeti djecu u zimi obucenu do zuba. da je ovo slikano u mom dzematu u Americi, pola djece bi bilo u sorcevima ai roditelji isto tako.
Sve je bajno i krasno, ali HAJMO MI OPET NA MIRNE PROTESTE, NEK SE BUDI SARAJEVO, PA ONDA CITAVA BOSNA... DOKLE CE NAS VISE NASIII NAPACENI POLITICARI BUDALAMA PRAVITIIIIIIIIII ? ? ? ? ? ? ? ?DOKLE ? ? ? ? ?
blago njima
lijepo da se djeca malo zabave za sa-x nadasve mi je zanimljiv izbor rijeci kao i pravopis. zasto \"dernek\" pod navodnicima? ja nisam pristalica tudjica i pokusavam ih izbjegavati koliko je to moguce. ali ako ih vec koristimo, zasto navodnici? mozda zato sto nije bas prava rijec, ali kao, blizu je? sta je lose u \"zabava\"?