Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da vidimo malo ... - pet godina ga hranili, oblačili i čuvali ... - bio je on koliko se sjećam i u neke malverzacije upetljan - troškovi suđenja, advokata i sl - na kraju još tri stoje keša zna li neko, koliko je miliona, ovaj "prijatelj" bih (po izetbegovićkim aršinima), koštao tu istu bih i takođe miolim : nemojte nas više branit ... prijatelji
@dinoneseri dino, ne ser
@dinoneseri Braniti nekog i otimati civile okolo je totalno nespojivo.
Ovog gospodina treba odmah deportirati u matičnu državu, platiti mu avion i zaračunati mu troškove hrane i besplatnog smještaja pet godina.
i gradjani bih traze odstetu sto su tebe hranili 2 godine
Srbadija napunila gace.
Hahaha, Maktuf nikad nikakve veze sa drogom nije imao, odjednom svercao heroin u namjestaju iz Turske. Joj srbadija se ukenjala do vrata.
Vraćaj ovo pustinju iz koje se izmigoljio.
hahahahaahah 300.000,00 km pa nek mu za te pare neka opština da zemljište ispod cijene za te pare kao što je MEMIĆ uradio nek napravi kakvu zgradu i nek naseli svoje rođake ja smijurije od države , ova naša država je pravi vic
dosta sto je ratovao,on bi jos i para,e nece moci.
Bosanski zet
Tako je. A opet da bi BiH izbjegla placanje sudske odstete,treba nadomiriti sa druge strane lovu.Odnosno procesuirati tadasnje SDP celnike koji su ih izrucili,konfiskovati njihovu imovinu i nadomiriti stetu.
Puna podrsaka. Odbiti od plate sudijama.