Poslanica SNSD-a u Parlamentu BiH
0
Majkić: Veoma loše što BiH nema zakon o praznicima
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ekonomija - nula, nezaposlenost 50%, zdravstvo - u klincu, obrazovanje - jadno, korupcija - na svim nivoima, nestrucnost - takodjer na svim nivoima... ...ah da...nemamo zakon o praznicima - korijen svih problema :D
Fora je u tome što oni neće da slave ništa što ima veze sa državnošću BiH, Hrvati su pola-pola, a mi bi sve. I kako se onda dogovoriti? Možda da zaprijete Lagumdžiji smjenom. Ali svejedno državni praznik bi trebao biti neradni dan u čitavoj državi pa ko hoće nek slavi, ko neće nek digne noge na sto, nije bitno.
Dusanka popuslic
Dusanka uskoro ce ti djeca dobiti otkaze u toj divljoj prcariji Dodikovoj pa ces moliti da ti drzavni praznik bude bajram
Meni je ono kad se Džeko pojavi kao Deda Mraz najupečatljivije. To nas sve spaja i nkoga ne vrijeđa.
Ja mislim da nama netreba jedna oluja kao u hrvatskoj.Tada je bila bivsa JNA,Srbija i ko zna ko na srbskoj strani.Ta reintegracija tog okupiranog dijela se moze lakse uraditi.Sa njima nema potrebe pregovarati.
@Superb Serb Ili da uvede kao praznik, Oluju, Blijesak......a moze i (ako vec spominjes turke, a moze i Njemce, koji su napravili mas\'akar 20. oktobra 41, gdje su stradali 2800 ljudi.......) Cele Kulu, Jasenovac.......Ma mar*ssss dju*bre cet*nicko...........
a za koji si ti zakon glasala, sto se tice BiH,madam, genocidna????
A. da uvedete kao praznik dan kad su Turci pogubili posljednjeg bosanskog kralja? Ili dan kad je Mehmed II Fatih potpisao adhnamu? Istorija prije Turaka sa muslimanima u BiH nema nikakvih dodirnih tacaka. Prijasnje datume mogu da slave Srbi ili Hrvati.
Kaze seka kako ceca skace na zeca a majkiceva na do dicka
NEK STE SE VI DOGOVORILI OKO ZVJERSKIH PRAZNIKA J.E.B.A.L.I. VAS ONI BAGRO SELJOBERSKA...
29. august, Dan državnosti Bosne (dan kada je 1189. godine napisana Povelja Kulina bana).
U državi imamo 1001 preču i važniju stvar od \"Zakona o praznicima\"! Jalovi političari ovo mogu da dogovore za jedan tren i da to blesavom narodu predstave kao ogroman napredak.... Hajdmo rješite da čovjek može ići ljekaru gdje god hoće u BiH a da njegovo osiguranje mora snositi troškovi. Razboliš se, zatekne te bolest recimo kod rodbine u Bihaću i moraš bolestan ili polumrtav putovati da se liječiš u Zvorniku ili Tuzli, jer je tamo tvoje mjesto prebivališta.... Političari izmišljaju probleme i onda kao traže rješenja a toliko je problema i nedaća svih nas, na koje niko ne obraća pažnju!
Može Povelja Kulina bana 1189.-te godine a oni što hoće nešto savremenije predlažem 1389.-tu pobjedu na Kosovu.
U životu sam vidi mnogo glupih žena, muškaraca, crnih, bijelih, žutih, ali gluplje spodobe od ove babe raspale nisam zaista vidio! Nije ništa na nacionalnoj ili nekoj drugoj osnovi, već čisto onako ljudskoj, objektivnoj! Ova žena toliko gluposti ispriča kada se pojavi na TV, ili bilo gdje u medijima, pa ona 2 rečenice ne zna da sastavi, ja ne znam je li ona kakvu školu završila, ali koliko se sjećam da je nedavno diplomirala :), moguće na Aperiounu u Bandža Luci :)! Doduše doDICKU i ne trebaju pametni i sposobni, obrazovani ljudi, više mu odgovaraju ovi zadrti, tipa ova baba glupa, ili onaj ko skeletor što izgleda-bivši drot, onaj nešta što kuka što je bio po logora, ko da je jedini on bio, i slični ovom dvojcu! Samo ko majkićeva glupa, jednom se rađa :) ! Kad ne zna ništa odgovoriti, a obično je tako uvijek :), odmah okrene na neku priču o ugroženosti Srba i nacionalizmu i \"otadžbini\" :)!
Jadna država u kojoj je ova spodoba parlamentarac
Praznik posTOJI SAMO STO STE GENCIDNa SnSD STRANKA PROTIVI SVE STO JE PRAVILNO I STO JE VEZANO ZA RAVNOPRAVNOST AKO NIJE PO NJIHOVOM JELOVNIKU NEMOZE DRUGACIJE NISU ONIH LOMLJIVI KAO SDP,E SLAVITE 25novmb ZBOG BUDUCNOST SVOJE DJECE PORUKA ZA MAJKICEVU