Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--- Majkić: Službeno vozilo Predsjedništva BiH nema nikakve veze sa sigurnošću Sebije Izetbegović Ali ima veze onih tvoji 28000 KM otpremnine koliko si uzela bijelog hljeba da bi nastavila brinuti za mjesečnu plaću od 6000KM ( plus ve ostalo) kao PEMZIONERKA ! I koliko uzimaš da bi davala komentare o hazreti proodivi Izetbegović !
Ma ti bi mogla najuspjesnije da obavljas posao bodyguarda Sebiji s tom facom fuckallyouallmotherfuckers :P
Vid joj glove ko Cocin bubanj
samo da zamolim klix, drugi put kad prenostite izjavu od ove kreature molim vas bez slike, ogadi kafu
KLIX vi ste fuj dno dna da ovakoj nakaradi binu strete ,dok govna iz usta koji ih je puna ko šipak, izlaze po Baketu. nije mi bake neki favorit lično, ali da ona ima nekome nešta reći to je dno dna
suti fukaro
i tako krme objašnjava važnost čistih papaka, dok mu samo uši vire iz septičke...
Ma Bake nedaj fore papcima
Aaaaa kakav komoditet da ti komentarišeš o ovoj porodici. Gledaj svoja posla, a Izetbegoviće popusti jer si smešna, praaavo.
Tvoja otpremnina skoro ko nova škoda, a usput Sebija je za tebe Dama
cuj misice rs-a sto ima potrebu da se malo samopromovise, nemaje je u medijima pa haj malo da sam i ja tu...
ne znam koga se boji toliko bakir. cisto sumnjam da mu srbi zele nauditi pa njima je dobar, to mu je i dodik porucio vise puta, da je idealan partner za razvaliti drzavu i to se vidi.onda ispada da se boji vlastitog naroda.kad ide na skupove cesto i vojsku angazuje koliko ga strah.
Pitajte Dušanku đe su joj djeca zavaljena o sisu budžeta. Samo da znate da nisu u Mostaru, Zagrebu, Banjaluci i Beogradu... Pa vi i dalje budite "multi-kulti" merhametlije...
Mislim da je demagogija u ovome"slučaju" dosegla vrhunac. Član predjedništava i njegova porodica su štićene osobe. To je činjenica i sve ovo što pišete je čista demagogija. Svakog možete voljeti, ne voljeteti ali treba pokušati biti objektivan i ne lupati gluposti kao što Majkićka lupa.
Volio bih upoznati lika ko ovu skulu 'ebe...jarane ako ovo citas znaj da ti se divim...kako mozes?
A imas li kakav komentar, Dusanka, na potrosene milione KM na nepostojece predstavnistvo RS-a u Izraelu?
Danas na CNN-u specijalna emisija o Sebijinoj voznji u sluzbenom vozilu. Navodno se to jos jednom deslio prije 47 godina, zena Argentiskog predsjednika sjela u sluzbeno vozilo ali je predsjednik odmah dao ostavku...EU razmatra da ih zbog ovog stavi na crnu listu, Savjet bezbjednosti ima hitnu sjednicu, prva tacka Sebijina voznja, druga tacka Sjeverna Koreja...
Il te Zuti placa ili kara,treceg nema drug
E države i k... ne. Direktorica bolnice ima pravo prvenstva na ulicama, prije hitne i vatrogasaca.