Komentari (395)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba je na poslati na Evroviziju.
zavrsis dva fakulteta, i onda vidis ko ti kroji sudbinu
@OnceUponATime Treba glasati za Mirsad Hadžikadića ljudi dokle god bude SDP SDA DF itd. necemo ici naprijed eto vi razmislite isto vrijedi i za SDS SNSD itd.
ko' kiklop
@XnabuTata to kralju!!!!hahahaha
@XnabuTata ka većeg GABORA u životu nisam vidio
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
dat cete vi i zicegu kad se budu krediti od MMF-a trebali dizati samo opusteno
Zombi ima nešto kazati... prćio te did!
Ружна курва много
Majkić, realna slika BiH politike.
Jefino je u BiH ovakvo NEuređenje ! Da bi se se to promjenilo ,,samo neče,, promjeniti ga mo6e samo onaj ko ga nameće ! Dayton ga stvorio i Dayton mora da ga rastvori , a sve oistalo su IGRE BEZ GRANICA na štetu BiH i svih njenih građana ! VRATIKI NAS UNAZAD 200 GODINA , UVODEĆI NAM PLEMENSKO UREĐENJE DA BI ONI MOGLI MANIPULISATI SA NAMA ! BJELOSVJETSKE MAFIOZE !
Ako ona ima dvoje djece a da nisu blizanci tacno ovdje ide onaj vic: ko te mogao dva puta... boze sakloni, i sacuvaj.. mozete li je zamisliti ujutro pored sebe kad se budi?!??! fuj
Majkić: RS neće pristati na zahtjeve Evropske komisije, nije EU jedina dobrodošla u BiH. Nemaš pojma rugobo - ni Rusija ni Srbija( već je jednom izbačena iz Bosne vojnim gubitkom rata) nije dobrodšla, ovako kako se sada ponaša. To isto važi i za susjede! Bosna u EU je jedina opcjia! Kome se nesviđa - na traktor!
tipicna cetnicka domacica kojoj fali ona masna prljava kecelja
Sta ste vi, gospodjo, uradili dobroga za ljude u RS i BiH. Pogledajte vase place i dodatke koje decenijama nezasluzeno dobivate. Sta ste uradili zadnjih 6 mjeseci ? Ocistite ispred svog praga... EU je oprostila stare dugove, poslala pomoci i investirala vise 10-aka milijardi EUR-a u BIH. A vi i vase kolege iz nacionalistickih partija ste se borili za privilegije, prljavi novac ... i cinili sve da razvalite drzavu. I sad jos drzite predavanja. Sram vas bilo !
Koja zaba od zene, zamislite da uporedite po ljepoti nju i Kolindu koja je riba i po...
Slatka si 😂😂😂😂
Objektivno, jača je od Merkelove 1 na 1 😆
Nisam pristalica njene politike, ali ne treba ici na koljena pred eu. Eu od nas zeli jeftinu radnu snagu, zele nam nabaciti jos kredita za vrat, da se zaduzimo do te mjere da kada ne budemo mogli vracati pare, da nam uzimaju resurse.
EU nije dobrodošla u Europsku državu ? Bar geografski...Mozemo sa Rusima , Kinezima , Amerima...valjat će nam miljama daleko