Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De je cenzura lica? Upozorenje da clanak moze biti uznemirujuci za slaba srca
Ovo joj je jos i jedna od boljih :D
EEE to ti je kada se Bosnjaci i Hrvati udruze a tome se samo mozes zahvalit Radoncicu koji je uvijek medijator izmedju svih. Samo uz kake bosnjaćko - hrvatske odnose mozemo parirati RSu na drzavnom nivou. A ne ko SDP Covica gura u zagrljaj Srbima. Tada smo uvijek donji!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
18+ Roditeljska pažnja - Slika zadržava lik koji može ostaviti traumu kod maloljetnih osoba
nemoj zajebavat zena iz snova,ako je zensko ?!!!
U ovoj drzavi je samo jedno sigurno HDZ BiH je uvijek u Win-win poziciji
VRATI PARE DUSANKA!!!!!!!
hahahahahahah evo manjina progovorila malo
Dušanka mozes ti zavijati i kreveljit se koliko hoces,popis je legalan kao u svim demokratskim drzavama svijeta..
Znao sam ja da će nastradati čovjek koji je direktor zavoda za statistiku i koji je po Belaju hrvat. Srbi i Bošnjaci se nisu mogli dogovoriti pa ajd natjeraj čovjeka da donese odluku pa ćemo po njegovoj koži kao on i njegovi su krivi za sve. Što i taslače ove Hrvate, Bože sačuvan.
Draga ženo, prepade me.
Ajjjjj koji insult je ova slika. 30+ a ne 18+
jok eto... sad se ona pravi naivna... sve je kod nas trgovina, pa tako i ovo...ko ima keca u rukavu...i ko će koga i kada zajebat
Ovo danas nema vlaŠina sa svojim glupim upadicama?
čiste puške , kad završe doći će na klix, a vi Bošnjaci se molite :)
Macka
moro' sam djecu u drugu sobu poslat
"Plači,mala plači...osto sam na Rači..." :) Simpatična,kao B. Drljača :)
snsd milokrad dodik je u prošlom sazivu progurao ovaj zakon,poslije svega danas bi Dusmanka majkić nanovo da raspravlja PA ČAK I DA MIJENJA ZAKON,eeee dušmanka,neće da može,neće slonče u lonče,tako narod laže :D sa snsd-om uopšte ne treba polemisati,ta stranka je na državnom nivou 8 godina stopirala SVE,zakon o himni BiH,koji je prošao SVE MOGUĆE I NEMOGUĆE parlamente i komisije je srušila dušmanka majkić.OVO JE ISTINA.Pametnom dosta
...oni tu i jesu,isključivo,da blokiraju ...ne do Bog,napretka!!!
Uzas
Retorika zestoka, izvrtanje istine i bjezanje o ociglednog pokusaja da se preko sto hiljada bonsjaka izbrise