Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto razmisljam... da ove napacene zene nisu toliko aktivne, dosta toga bi do sada palo u zaborav!! Hvala vam kad niste poput nas kojima je mrsko ustat i ukazati na bilo sta!! DA SE NE ZABORAVI DA SE NE PONOVI!!!!!
Zasluzila je zlatne vile, a ne dzipce! Papak jedan koji nemas za kifle, idi vani zraka uzmi gusis se u sopstvenom smradu!!!
rade za 20 km na dan kmecanja
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Šta da vam kažemo ? Vjeujete sinu onoga ko vam je najmilije ostavio na milost i nemilost, da ne kažem pod nož ! Onima koji su ga sanjali. A vi glasali za SDA i OPET BI ??
Padaju sve na šuplje SDA izjave nažalost
bakir da ima muda davno bi podnio tuzbu za vucicem i nikolicem....a koliko se sjecam vucic je cipemama kaljao dzamije.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi su svjetski i olimpijski pobjednici u silovanjima i ubijanju nejaci,odmah im treba podijeliti medalje.Jednom je usred rata senator iz Kansasa Bob Dole rekao:srpske lazi su dosegle nivo nauke i treba ih staviti na univerzitete da se proucavaju
Po silovanjima srbi su svjetski i olimpijski pobjednici i ubijati nejac,odmah da im se medalje podijele za to.Jednom je usred rat Bob Dole senator iz Kansasa rekao:srpske lazi su dosegle nivo nauke i trebalo bi ih staviti na univerzitete da se proucavaju
Hvala im na svemu sto podsjecaju sta se dogodilo da ih nema sto se tice nasih politicara,bilo bih pojeo vuk magarca
Majka je majka,pa zasto majke Srebrenice nebi pozvale i majke iz RS da skupa ustanu protiv mracnih umova da se ovo vise nikad nebi ponovilo.Sve majke isto placu..
Koja je tuga ovo.Pa dajte vise razmisljajte zdravom pamecu.Dosta je bilo podjela!!!
Tuga je tu, ali pvo nije potrebno
Gdje Munira?
Tako je kad imamo takve politicare tipa zadnjeg voza i zadnjeg kupea a koji uvijek polazi sa poslednjeg perona u 11:59
Ne kontam po cemu su ove zasluzile da im se toliko materijalno pomoglo i pomaze im se u odnosu na druge majke koje su izgubile sinove u ratu???
Kmek kmek
E jadno, kako Bake vlada sa ovim jadnicima i naivnim masama, isto kao i Dodo svojim ovcama sa referendumom. Da ce im ta presuda vratiti njihove voljene pa i razumio bi. Ali sta ce dobiti ovim samo jos jednu krizu, vecu bijedu i nezaposlenost.
Genocidna republika sumska je krivac za ovaj dogadjaj, nek se ne zaboravi......
Tuža treba, i ne samo protiv Srbije nego i protiv Hrvatske i to u jednom paketu dvije tužbe. No to mora biti interes BiH a ne SDA stranke, koja sada na ovome želi da poentira na narednim izborima 2018 godine bez obzira na moguću odluku Suda u Hagu poslije koje nikada više nebi moglo biti ni revizije tužbe. Jedno su želje a na Sudu je sasvim nešto drugo. Sakib Softić je izgubio u prvoj tužbi samim tim i BiH i tada je SBIH na njoj profitirala ali izgubila BiH.
Ali zato uredno podižu svoje naknade gdje god ih ima, politički lešinari vladaju Bosnom!
ajmo kmecanje za po dnevnicu hahahahahah