Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veći je zločinac Šarović, koji je pucao po nama, od Dodika, koji blebeće.
vakat je da majke podrze Kurtčehajića
Svasta mogu razumiti al majke Srebrenice nikako ne kontam. Pa Munira ubija parama na sve strane a jadne majke kraj s krajem. Dok ona par kuca u Sarajevu i sa 4km primanja (zvanicno)....svaka im cast da to mogu trpiti. Nju kad vidim ospem se.
Nema naivnijeg covjeka od Bosnjaka,sjecam se u Januaru 92-ge u Brckom nas narod govori "nas ce JNA da brani od cet.ika,neka nase JNA u Brckom".
Svi su isti,svi oni presutno odobravaju zlocine
Srbin dlaku mijenja ali cud nikada seljanko ne brukaj se
Da nas sve crna zemlja proguta
Sds nas ubijao, genocid nad vama u Srebrenici pocinio i sad pitate zar i vi....nije bolest sve sto boli
Ovo se desi kad organizaciju vode SDA uhljebi.
Pa čovjek predsjednik sds Sta očekujte nije mi jasno
Sto nisi pucao sebi u nogu Sarovicu? Ne razumijem uopste, od tebe se mnogo ocekivalo a ti stade uz svoj narod.Stoko!!!
Gilette-nana
Šta ste očekivali od takvog čovjeka koji nikad nije priznao genocid! I sve je oko sebe okupio istomišljenike! Sve je bošnjake uklonio, a medijski se promovisao kao zaštitnik Bh proizvođasča io izvoznika! Farsa! Otvorite 4-ere oči kad je on u pitanju!
Jte koji paradoks.
Novo zanimanje : "majke - političarke" od kojih dobar broj njih nije nikada rađao , sa zanimljivom logikom "Sve što nije po mome je pogrešno" ! Imamo im mi pandam u Srbiji , žene u crnom .
Šarović je okorjeli SDS-genocidaš,pod čijim je pokroviteljstvom i počinjen genocid.
Šarović je uvjek bio i ostao četnik,čovjek bez stava ,a to pokazuje i partija u kojoj je predsjednik,a i optužba.
Ove "naše" majke bi pod hitno i pod "mus" trebale odmah naći nekog pametnog savjetnika koji će ih savjetovati "hladne glave" i bez emocija o bitnim stvarima! Ne mogu one u svom jadu i čemeru promišljati uvjek kako treba i kako bi moralo! Ima odličnih akademika Bošnjaka, na primjer Mujo Demirović iz Bihaća je jedan od njih... Doktro Lavić... Nekad me stid njihovih nepotrebnih gafova. Šarović je samo "promjenio imidž, a u duši je gori po BiH i Bošnjake od Dodika!