Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko je mtaj Vuk Jeremić i tko ga sluša. Sramota je za svijetsku organizaciju kao što su UN da im na čelu bude taj čovjek, jer on je "VUK", koji luta i kolje sve one koji ne zavijaju kao on. Dosta je tog urlanja i samovolje. Koji su stvarni razlozi ne dozvoliti Majkama Srebrenice, da pred UN reknu ono što ih boli i što je, na sramotu UN tamo napravljeno.- I postaviti tog "Vuka" da čuva straču nad davno pobijenim ovcama i još živom njihovom janjadi, jest nečovještvo i ludost.
Halo retardirani narode...dosta vise prica o ratu i o srebrenici..niko ne spominje da smo gladni zedni,da nema posla...JEBO VAS RAT VISE kreteni maloumni...*** vas i nato i alija i svi..dajte nam posla,a proslost treba zaboraviti sto prije..treba svima cipove ugraditi i izbrisat memoriju...bolesnici jedni muka mi je vise od ovog terora sa ratom i sta je bilo i ko je koga..povraca mi se..fujjjjjjjjjjjj...bog me kaznio prvi dan kad sam se rodio u ovoj vukojebini zvanoj bosna...
Miran Commi......ti bi da zaboravimo ! E nece moci , a ako ti nevalja ova vukojebina sikter u majcicu ! SIKTER
Nije im bila dosta Srebrenica....sad si dozvoljavaju novi blam....sta reci nego UN smra-dovi ! SIKTER