Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekopali ste pola BiH da bi dosli do nekakvi kostiju. Jos malo cete pronaci kosti Tvrtka Kotromanica i sahraniti kao zrtvu jula 95e...
Ispade da tokom rata 92-95 ni jedan jedini Srebreničan nije poginuo.
Mislis prekopali tzv republiku srpsku? Pa razmijestali ste ih ko zna koliko puta. Trebao bi da sutis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Munira broji pare od kirija stanova po Vogošći, Sarajevu i Ilijašu. Pošten narod se pati po Srebrenici
Zasto uopste politizirati dzenazu??? Na dzenazi idu samo rodbina i prijatelji od umrlih , ovdje ubijenih u genocidu .Niko od politicara ne bi smio nosa na neku dzenazu proviriti . oni samo skupljaju politicke poene nad nevinim zrtvama.
Ne shvatam dozu mrznje,neprijateljstva,petljanja u politiku i ne zastupanja interesa omladine od ovih majki.Pa izgubis nekoga i shebes se,nije ti do nicega,do belaja posebno,shvatis koliko je zivot u stvari nista.I ne ides okolo ruzno sa svima..naprotiv..ne znam odakle vam snaga za politiku i ovo..ja je nemam a nisam pola izgubio..
Molim bracu da vode racuna sta pišu,manite se ruznih komentara za vrijeme lijepog Ramazana,a Srebrenica je volja Allaha neko je napravio veliku gresku..I zapamtite da se nemoze protiv volje Allaha..
Pa valjda cetnici ni sami nece dolaziti, nisu valjda tolike pizde.
harač i danak u krvi od prije 2000 godina.... The events related to the Great Illyrian Revolt against the Romans in 6 A.D. are indicative of this. Source materials say that the revolt was the result of high taxes and recruitment of their youth, which means that this part of Bosnia was formerly ruled by the Romans as well. www.bastina.ba/images/stories/sadrzaj/2012/20120719/srebrenica_engleski.pdf
Hvala VRS što nas je oslobodila od terorista
Hoće li biti iftar nakon dženaze ja postim pa ću biti gladna
To ba, samo komercijalizacija mrtvih!
Zao mi samo sto cetnici nisu sve te zene pobili a ostavili muskarce da zive jer sve i jedna je zaradila na svakoj kosti koju je nasla nebitno cija je para i para. Sve i jedna nije znala naci Sarajevo na karti nije znala sta je struja i voda cuvale ovce spavale na zemlji prale skupljajuci kisnicu a sad kucetine i stanovi po Sarajevu.
Jel ih Grujičić pobio pa ga zato neće pozvati?
@AQmega9 Aha, dobrodošli su samo oni koji ne negiraju genocid, odavanje počasti žrtvama nije u redu ako se ne ispolitizuje dovoljno.
Mladen će organizovati iftar sad mi javili. Baš je dobar momak a Allaha mi i zgodan
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nisam znao da se na dzenazu poziva..
Mislim da je red da jednom obilježavanje genocida u Sreberenici protekne bez tenzija... Dosta više hebemu, budimo dostojanstveni...
Ta ce on tamo, nek se slika sa Seseljom, to mu je najveci uspjeh u zivotu...
Fala Bogu da ga nece pozvat
https://www.youtube.com/watch?v=u1UQkKlIBlw A inace, zasto camil durakovic i brkata munira ne odgovore gdje je nestalo 250 miliona evra donacija za Srebrenicu?