Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO O ČEMU MUNIRA O POŠTENJU!
@dd44 🤗🤗🤗🤗😆😆😆😜😜😜
Obama bombardovao 7 država i dobio Nobelovu nagradu za mir. Munira, traži da se i njemu oduzme.
Li pita ove profituse i lazljivice?!
??? Pa ovdje na klixu sve rs komentarise...
Klixovci odvratni ste fuuujjj gadovi jedni
Eto one znaju ko je Handke i u sve se razumiju,nedaj boze nikome da dozivi sto su majke Srebrenice i bili koja druga majka koja izgubi najmilije zbog glupih ratova,ali one se mnogo petljaju u politiku ,vjerovatno imaju,kako kazu i koristi ,cast izuzecima koje svoju patnju zive dostojanstveno.
Rece lopov
Munira Subasic traži oduzimanje Nobelove nagrade za književnost? Imamo mi i akademike, bez uvrede.
Njemu neka se oduzme Nobelova nagrada, a njoj onih 4-5 milja i par kuća što je zaradila od srebreničke tragedije. Žena lopov nekome drži predavanje o poštenju.
Davno sam ja rekao da je Nobelova nagrada švedski toaletni papir. Obriše guzicu svakome, a ne poštuje je niko. Šta je to "nagrada za mir"? Jedna obična glupost u nedostatku priznanja za naučna dostignuća i inovacije. Da je ta Nobelova nagrada šta vrijedila, ne bi je odkantao ni Nikola Tesla. A to govori mnogo...
MoRel ti biti 4000 mjesecno brkata,?
Profitiraš na žrtvama Sram te bilo.
Srbi pripremaju prijedlog da Hićo dobije nobela dogodine za Mein kampf !🙃🙃🙃🙃
Stati uz majke 👍🙏✊
Peter Handke poslao Muniri telegram u kome pise Draga Munira povodom tvojeg pisma upucenog u Svedsku i tvojeg protivljenja sto sam dobio nagradu imam da izjavim sledece:Mozes samo da mi duvas u moju svapsku frulu a moj dzip mercedes kucu i ostalo neces dobiti tako da se mozes zaliti do mile vollje.
@mister_no_ 👍🤗😆😆😆😜😜
Jel ovo ona sto renta stanove?na slici?
@moki 👍👍👍👍👍👍
vidi ti naseg nobelovca :)
@gooUser10873020x383... Mislis Munire🙄🤗😜😜😜😂😂😂😂😂