Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka sklone onda pored ceste hiljadu spomenika nastradalih u saobracajnim nesrecama....oni mogu stajati a ne moze stajati ploca sa imenom ubijenog mladica kojeg policija RS i tuzilastvo prikrivaju svim mogucim sredstvima.
zao mi je malog i tragedija do Boga, ali zasto vise ne forsirate i pricu o Dzenanu, njega niko ne spominje kao da manje vrijedi
Ne postoji savrsen zlocin......al postoji savrsena korupcija.
Ovo ima samo u BH :(
Narko mafia nema obraza grama
Ilegalno postavljen, furaj!
Politika jednoumlja Laktaskogvepra brise i tare sve sto njoj ne pripada.Poslusna goveda pred njom decenijama poginju glave i precutno odobravaju jer i ne znaju za bolje.
Dodik i njegov diktatorski režim bukvalno piša po mrtvom Davidu.
I ?
e moj dodo jel te stid majke ti one tvoje
Hvala Burle za fašističku tvorevinu zvana RS.
Nije vam ovo rusija bolan
kakva odvratna žena,kakve besmislice šopaju i ona i onaj njen ,iskoristili smrt sina za vlastitu promociju i liječenje komplexa...čuj nisu mogli otići na grob?pa u austriju i upali svijeću ...tako se ne skida vlast seljoberi...
ovaj slucaj je zaista cudan....tolika prasina...a koliko je djece izginulo pa nikom nista....
@OOgledalce djeca i ginu zato kšto svi misle "nikom ništa"
@ovo je drugacije..pa vi pricajte sta hocete
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje je BULEVAR ovdje nema komentara!? Smatra da kod “njih” cvijetaju ruze....