Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terorizam je kod nas dosao sa Crnom Rukom iz Beograda. Izgelda da ce ga jos biti iz istog pravca..nikako da se rijesimo ovih Srbijanaca-terorista
A pozurili ste ovo pripisati muslimanima, \"vehabijama\"... A ll a h je zastitnik muslimana, ko je vas zastitnik??
hehee ja ko drugi nego ge.nocidno Vlasce-Pasce!Stoka je to,od okocenja pa groba....
sto covjek sije to i zenje.samo da na kraju nebude \"mentalan je\" koko obicno zavrsavaju kriminalci i teroristi na slobodi, ali posto mu je tatau njemackoj 100% ce da bude tako.
Nije moj rodjo, slobe mi !
Djecak je iz Kozarca, sto trcite pred rudu...
To je njihovo vaspitanje i edukacija... Prvo ga nauce da mrzi, poslije toga da barata sa nozem, druga faza su eksplozivne naprave itd, itd, da bi nakraju prosao obuku klanja , i genocida nad nejaci ... On se samo igrao i pravio prangiju?????
Srpski teroristi nikad ne miruju, taj zivalj samo misli kako drugom nanijeti bol a ne bore se za svoju buducnost, taj zivalj jos uvijek zivi u kamenom vijeku, zalosno da stakvim teroristima moramo zivjeti u EU.
E, ako su mu našli baterije od 1.5 volti, onda je sigurno htio napraviti bombu :) Joj majko i ova policija je pukla ko guma :) :) :)
i na kraju će doda reći da se samo igrao
oooooo četalji gdje ste sad od sramote, pa ovaj je vaš :D
bas tako a osnivac i prvi predsjednik organizacije crna ruka je pukovnik dragutin dimitrijevic apis, inace idejni pokretac majskog prevrata 1903 godine gdje je junacki serbska vojska ubila vlastitog kralja alexandra i kraljicu dragu obrenovic.Tog istog apisa su u jeku prvog svjetskog rata nakon sto j eono malo jada ostatka srbske vojske nasi bosanski pretci u sastavu austrijske vojske protjerali u gracku kod soluna, srbi su tog istog apisa strijeljali jer je htio ukloniti i alexandra karadjordjevica pa zar servijaneri znaju za ista drugo osim za terorizam
Znaci smrdljivo Vlasce!
A zasto dozvoljavate komentare na ovu vijest? Neko je zasticen, a neko nije.