Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majtor Sladjan pa nepismeni Šiljo pa sad konobar Mešalić. O bože, o nebesa koliko je retardiran narod kad su im takvi predsjedavajući skupštine :( Kadcli će se pijaviti neko mlađi ko smije objaviti svoj CV i u cijem CV-ju se ima sta i vidjeti.
procirah conentare i vidjeh jad i bijedu gradjana ali malo gradjana i sad odoh iz tuzle na kahvu
Ovo mjesto predsjednika skupštine u TK zadnjih 24 godine, debil do debila. Ni lektire nisu pročitali
Dobar, dooooobar čova i veliki radnik!
Znam samo da niko ko je osvojio maNdat nece za premijera ni ministra,jer niko ne vjeruje u opstanak takvih koalicionih vlada koje predvodi SDP
U TUZLU SE NIŠTA NE ULAŽE KRADU SE PARE PREKO PRIVATNIH FIRMI PUNE DŽEPOVI OPŠTINARIMA VUK SIT OVCE NA BROJU A TUZLA I DALJE RUGLO SMRDLJIVO.
Na Slatini stoji spomenik od vladavine esdepeja, strahota proći kraj zgrade u po dana a kamoli noću.
Crveni lopovi. Sjetite se Tuzle i februara 2014. godine!
@AlijaOtacNacije Sjecamo se vrlo dobro protesta radnika cije je fabrike unistila sda kriminalna hobotnica. Sjecamo se patkovica i huskanja boraca da pale pa ih sada pendrecite dok im sdp daje struju za kamp u koji sda punoglavci nisu njuske pomolili. Od sada drugacije sa vama.
@RoziTulipan pedevu, rozi, sjedi na moj pa se vozi :)
Malo po malo. Sada kantone i federacuju ako bude moglo, za dvije godine opstine a za cetiri drzavu. Polahko ali sigurno do konacnog kraha sda i ostalih nacionalista. Dosta je vise bilo. Puna podrska. Drzite se skupa i pomest cete ih. Za dvije godine na izborima u sdO nece znati gdje im je glOva a gdje zadnjica. Idemo u kontranapad!
@restApi Insala sto bi rekli sda botovi
Živi bili pa vidjeli :) imal gdje fahra ili pda da zauzme mjesto sda