Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pun nam je k.rac svih vas, a pogotovo SDP koja se nasla da svakoga i sve na dnevnoj osnovi kritikuje a ni sami nista ne rade. Svoj nerad pokusavaju prikriti kritikovanjem drugih. Napravite nesto konkretno i dajte primjer kao treba. Svi mi znamo napraviti dijagnostiku.
Druze magazinovicu ( i ja sam SDP pa te mogu tako oslovljavati), pa sto bolan ne usvojismo ove promjene od 2011 do 2014? Sta VAS je sprecavalo?
Kad ovog "granicara" vidim, koji ni ne zna gdje je granica, odmah vidim da je u SDP sve sitni fol, fazon, da nema ozbiljne politike. Sta reci o stranci gdje se u prve redove i na izborne liste trpaju Damir Masic i Sasa Magazinovic. Dno, politickog dna je SDP s njima dvojicom na prvoj politickoj liniji, a rat obojica proveli u Srbiji. Za takve necemo glasati ni mrtvi. O hotelu koji ima na Jahorini da ne govorimo.
Nemogu Magazinoviću,čekaju SDP da dođe na vlast pa da poteče med i mlijeko
Magazinovića za vođu patrole granične policije
kriminalna SDA kako u stvarnom tako i u virtuelnom svijetu je sklona pretjeranom laganju i obmanjivanju haman da samo to znaju i nista vise
Eh rece Saša koji tolike godine zivi, putuje, na racun ove bla, bla price, a bez ikakvog korektnog plana ili odgovornosti da nesto promijeni. Pa ko ne bi bio na Sašinom mjestu!
Magazinoviću, eto koliko si ineresantan i ti i tvoja stranka da nije ovih sto vam ukazuju ko ste i kakvi ste pogani da ne bi imao ni 5 komentara!
Ako se pojavi stranka koja ce u svom programu imati ukidanje kantona, ukidanje 90% nepotrebne administracije na drzavnom i federalnom nivou, ukidanje 90% sluzbenih automobila i ogranicavanje njihove vrijednosti na 30 hiljada KM, ukidanje viska zaposlenih u javnim preduzecima, ukidanje finansiranja raznih udruzenja, ogranicavanje primanja na budzetu na 1500KM (osim za doktore i pojedine menadzere uspjesnih preduzeca), i ulaganje ustedjenog novca u svrhu razvoja, ima moj glas, ostali MRŠ!
lopov klasicni
Sve vas iz parlamenta treba prekvalifikovati i poslati na izgradnju autoputa, i bio završen za dvije godine
samo me interesuje zasto nikad ovaj Magazinovic ne kaze: evo moje 20% plate dosta meni i 4000 milje ne moram imati 5000? naravno u humanitarne svrhe.