Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li kako narod dobit te konzerve preko javnih narodnih kuhinja? Ima ljudi koji bi ih rado imali jer nemaju izbora i na rubu su egzistencijalnog dna
Ti prvo pojedi onu glasačku kutiju što si obećo pa onda pred kamere, do tada sikter!
OMG... BIH je postala OMG drzava… Vela havle… Boze sacuvaj.
Bečirevića su potrošili. Sad je red na Magzinovića. Kad shvati da je potrošen u javnim ispadima (pardon nastupima) već će tražiti posao nastavnika geografija (ups nije geografija).
300 MILIONA KM na godinu NESTANE u vidu magle! UKIDANJE vojske! Za ove kvazi patriJote ako im smeta, pojacati rezervni sastav policije.Pare uloziti u projekte!
vojska....ne smije da bira
ti si jadnik....otpadak