Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast gospodine Magazinovicu.
ne miješaj se u BAJIN Bastion,razbit ce ti se od glavu,bit ceš na crnoj listi br1 neprijatelj PC
Postoji li tragedija u ovoj zemlji, a da na njoj ne pokušava SDP prikupiti poene? Eno, onaj bijednik Bećirević se slikao ispred tabuta uči fatihu. Sad SDP koristi ova dva nesretna slučaja za svoju promociju. Vraćajte pare koje ste pokrali lopovi jedni, kome ublehe prodajete više.
Tako je Magazinovicu, poslije ukljuciti sipu i tuzilastvo da proceslja sdp!
Možda bi bilo poštenije da postavi pitanje o aferi "Reket". Ni on nije riješen.
@drugPero Lagumdzijin srednjoskolac.
@Neretva93 Ma ograničen lik ko balkon. Ali slatka mu budžetska para.
Za Memica nema potrebe dalje ukljucivati. Ovde je jasno ko nesto skriva, treba tu raskopati, i natjerati zaboravne da se sjete sta su lafo zaboravili od te noci...fukse
ako OSA za dan moze naci ukradenu bebu , ne razumijem....znaci da ljudi znaju raditi samo im ne daju.
To,,SREDNJOSKOLAC,,. Tako se na suplju i na tudju tragediju skupljaju najmizerniji Politicki poeni.
@Vijetnamac13 SDA je zlocinacka organizacija. A Magazinovic je trbo otici u Banjaluku na skup podrske. Ja sam bio. Budem i za rahmetli Dzenana.
To se neće nikada desiti jer su u ubistva umiješane SDA i SNSD .... ubice doleze iz redova te dvije stranke