Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo SDP, bolje nam može biti samo ako pravi pobijede. vrijeme je za promjene.
Jedina partija koja je spremna na promjene stanja u državi. Bolji uvjeti života za sve građane. Samo naprijed SDP, oktobar je vaš.
SDP je najbolja stranka, imaju zaista najvrijednije i najkompetentnije ljude. Samo naprijed
Davno ih je trebalo ukloniti. Samo nastavite tako
saša samo naprijed, sdp do pobjede
Sasa je jedna ljudina koja zna sta radi.Do pobjede
SDP je stranka koja je najpostenija od svih.Zelim vam pobjedu
SDP će insistirati na uspostavljanju tijela pod nazivom “Savjet za zdravstvo BiH”,koje će voditi računa o kvaliteti usluga u zdravstvu na nivou BiH.Sljedeći korak je formiranje Zavoda za javno zdravlje na nivou BiH koji bi pomogao u uvezivanju i koordiniranju svih nivoa zdravstvene zaštite ali i svih iscjepkanih sistema.Finalni cilj je u konačnom reorganiziranju zdravstva na nivou cijele države,koja treba da rezultira donošenjem Zakona o zdravstvenoj zaštiti BiH.
SDP BiH će poduzeti niz mjera kojim će osigurati ravnomjernu raspodjelu sredstava za boračku populaciju, fokusiranu na realne potrebe ove populacije, te na njene najugroženije pripadnike. Posebno će se voditi briga o omogućenju radne aktivacije boračke populacije, koja se sve teže zapošljava, kako zbog ukupnih ekonomskih okolnosti, tako i zbog dobne strukture boračke populacije koja se tretira kao neperspektivna pri uposlenju u privatnom i javnom sektoru.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kukavice, vi bi da budete predsjednici??? Poslali saopćenja , samo što ne psuju jedni druge, vrijeđaju se ali ne smiju iz bliza. Samo preko novina i portala... Pitam se ko glasa za te ljude i da li su svjesni gdje takva politika vodi? Pratite i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovor danas od 18:30 do 19:15 h: https://www.facebook.com/events/2161027880827890 #pravipredsjednik
U duhu tolerancije prvo se onemoguci iskusnom kadru sdp-a da se kandiduje(pejanovic,lazovic).Onda se na liste stave mladi i slabi kandidati ,koji nemaju financijsku moc da si obezbjede billboarde i sl.A onda u skupim odijelima dijele se lekcije i i obecanja...Švico draga,eto mene.
Cestitke i bravo Saša!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 evo ja licno sam zestoko za Hadzikadica, i da vidim da onaj koga podrzavam izbjegave debate, debelo bi se zapitao da li zasluzuje moj glas kukavica od kandidata. Pratite i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovor danas od 18:30 do 19:15 h: https://www.facebook.com/events/2161027880827890 #mislislisvojomglavom
Sasa Magazinovic je ugledni politicar sa najvise incijativa. Svaka cast
Narod podržava ono što vi govorite i to se zna, u oktobru pobjeđuje prava stranka, pobjeđuje SDP! Ovi sa vlasti će konačno morati pasti, jer Bosna i Hercegovina zavisi od toga!