Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što magazinovicu ne kazes nesto za dodika i covica koji svakodnevno razbijaju BiH, pusti se tih svojih propalih inicijativa
Magazinovicu ti si populista, nikad nista korisno nisi napravio , sjedis u foteljama godinama i bacas suplju a onda glasas za kadar UZP- Pa jel te stid ?!!!
Vjecni populista.
Boracka udruzenja moraju pozvati na okupljanje i formiranje struktura van sastava OS kao odgovor na prijetnje Milorada Dodika. Obavijestiti americku ambasadu o namjerama i zatraziti podrsku.
Pozivamo Sasu Magazinovica, laznog borca za bolju BiH da nakon glasanja za Cavaru i Nesica podnese ostavku i time pokaze solidarnost prema gradnima BiH koji vjeruju u bolje sutra.
Gdje si populisto. Kako ruka kad si je dizao za glas Čavari.
Na hranu PDV ne treba da bude veći od 7%.Luksuzne stvari treba dodatno oporezovati.